Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Brander werkt niet

Anoniem
Captain_Kansloos
5 antwoorden
 • Een maand geleden ofzo heb ik Windows XP geinstalleerd op mijn computer. Met als gevolg dat Easy Cd Creator 4.0 niet meer werkte. Nu heb ik de Platinum versie (5.1) EN de nieuwste Nero geprobeerd maar hij doet het nog steeds niet. Het enige wat ik kan branden zijn Cd RW's met lage data erop.

  Als ik grotere cd's wil branden krijg ik een buffer-underburn. Ik gebruik meestal snelheid 4. Het snelste is 8. en ik test altijd eerst voordat ik brand.

  Ik heb een Philips 800 RW Serie en die zou XP moeten herkennen. Weet er iemand wat ik eraan kan doen??

  Ik was van plan om Windows 98 er bij te zetten, zodat het Multi-Boot word. Maar ik geloof dat ik hier dan nog een hele handelingen voor moet uitvoeren.

  Wat moet ik doen???

  [ Dit bericht is bewerkt door: Helen op 2002-04-08 11:37 ]
 • heb je al nieuwe drivers voor XP geinstalleerd?

  en wat bedoel je precies met "Het enige wat ik kan branden zijn Cd RW's met [b:24b6597fb3]lage data [/b:24b6597fb3] erop."
 • Volgens mij hebben jou brandprogramma's (zoals in 95% van de gevallen) ruzie met het interne brandprogramma van XP. Dat kun je ergens uitzetten. Waar weet ik zo snel niet (ik werk niet met XP) Wellicht dat hier nog wat info staat waar je iets mee kunt:

  http://www.modding.net/article.asp?ArticleID=26

  Ha wacht! Gevonden!:

  http://www.winguides.com/registry/display.php/979/

  Succes…
 • Uh, dacht het niet. Maar Easy Cd Creator 5.0 zou mijn brander moeten ondersteunen.

  Ik kan WEL cd rewritable branden met bijvoorbeeld 30 MB ofzo erop. Als ik er iets van 600 MB op wil zetten doet hij het niet.

  Thnx, ik zal es kijken.

  HELEN
 • Ik raad iedereen aan om Nero Burning ROM van Ahead te gebruiken. Een demo kun je gratis downloaden van http://www.nero.com/en/download.htm. Ik gebruik het zelf onder XP en nog nooit problemen gehad.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.