Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

hd werkt niet meer

5 antwoorden
  • ik heb laatst mijn oude computer maar weer eens uit het stof gehaalt, nadat ik de HD geformateerd had, en opnieuw met fdisk er een primaire partitie op heb gezet, kon ik windows er niet meer opzetten. De opstartdiskette deed gewoon zijn werk, vroeg hoe ik de pc wilde opstarten (met cdrom ondersteuning) en startte daarna schijfcontrole, na de schijfcontrole sloeg de pc vast met de melding dat ik te weinig schijfruimte heb (is dus absoluut niet zo) Ik kan nu C:/ er wel voorkrijgen, maar als ik C:/dir intoets geeft hij de melding dat dit mediumtype ongeldig is. (*&amp;^%$#$%&amp;&amp;% is de HD nu stuk? of doe ik iets fout? _________________ There's only one who can rule the world... -kane- <font size=-1>[ Dit bericht is bewerkt door: kanertw op 2002-04-17 12:13 ]</font>
  • Heb je [b:410d18080e]NA[/b:410d18080e] het partitioneren (met fdisk) de partities wel geformatteerd??? Mij lijkt dat dat het probleem is. Want van tevoren formatteren heeft geen zin... :smile:
  • Ik weet haast zeker dat dat het probleem is. De partitie C: bestaat wel, maar er kan geen informatie van gelezen of naar geschreven worden. Dus opstartdiskette erin, PC aanzetten en harde schijf formateren.
  • ik heb dat probleem ook hij geeft dan de foutmelding ongeldig medium type bezig met leze station c ik heb na het partitioneren eerst de computer opnieuw opgestart en toen probeer ik em te formatteren, maar toen gaf tie die foutmelding kunnen jullie ook mij helpen??
  • Hoi, je kan het ook proberen met een DOS-installatiediskette. Diskette in het station en dan opstarten. Dos zal dan zelf met de melding komen dat de partitie niet bestaat of dat de schijf geformatteerd moet worden. Hij is zelf behulpzaam met het uitvoeren van bovengenoemde stappen. Suc6.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.