Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

MP3 downloaden

6 antwoorden
  • Lycos mag dan een goede MP3 verzameling hebben, het is echter alleen ernaar kijken maar niet aankomen....<P>Stel: ik wil de MP3: So Into You van Atlanta Rhythm Section Ik kies de site waar die MP3 staat: <A HREF="http://MP3search/lycos.com" TARGET=_blank>http://MP3search/lycos.com</A> Ik zoek: So Into You van Atlanta Rhythm Section (go get it) En daar staan er 3: no. 1. /atlanta rhythm section - so into you. mp3 (4.9 M) no. 7 /60's & 70's/atlanta rhythm section/atlanta rhythm section/so into you.mp3 no. 8 /c:/mp3/oldies/atlanta rhythm section - so into you.mp3 bovenaan de pagina staat een regel met: lycos.home&gt;mp3search&gt;navigate:ftp//mp3:mp3@24.218.35.30/c:/mp3/oldies/ Ik kies voor no. 8 (1999, juni 23) Ik krijg een site met 300 steengoeie mp3's (op alfabet) waaronder de gezochte So Into You Aanklikken (of met rechtermuisknop: opslaan als): het maakt niet uit:Melding: HIJ KAN GEEN VERBINDING MAKEN MET DE SERVER. En dit herhaalt zich bij elke mp3 die ik wil downloaden. Andere soort melding: DE SERVER HEEFT DE INFORMATIE TERUGGESTUURD. Ik heb de WINamp en kan UNZIPPEN dus dat is geen probleem. Ik krijg alleen de muziek niet te pakken. Wie weet de oplossing?
  • Heel vaak is het zo dat de server een beetje te down is. En dat is heel vaak het probleem met MP3 de sites worden niet goed onderhoude n of de link die is gemaakt bestaat niet meer meer blijft wel staan. Dit is inderdaad wel heel vervelend. Het is mij inderdaad ook al opgevallen dat de links die lycos geeft slecht zijn, probeer het eens vroeger: rond een uur of zeven 's morgens of ergens anders b.v <A HREF="http://www.filequest.com" TARGET=_blank>http://www.filequest.com</A> Successes
  • waarschijnlijk kan het ook aan je internet verbinding liggen of je netwerk
  • Waarom gebruik je geen kazaa of een ander filesharing progrmma?
  • [quote:94786c9ed7="PS"]Waarom gebruik je geen kazaa of een ander filesharing progrmma?[/quote:94786c9ed7] Precies, gebruik kazaalite dan heb je ook geen last van spyware!!!
  • Blubster = beste mp3 share prg.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.