Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Digitale camera's please help mij

3 antwoorden
  • Ik ben van plan een digitale camera te kopen maar twijfel tussen de Nikon Coolpix 885 ( zie site: http://www.nikon.be) of de canon powershot S30(ze site: http://www.canon.be). Wie een van deze toestellen heeft, ervaring heeft met digitale camera's of foto's heeft van een van deze camera's bezit mail me, geef je site adres waar er foto's opstaan op plaats gewoon je reactie. Dank bij voorbaat, Ik hoop dak nu er uitgeraak welke cam ik moet kopen
  • Kijk en vergelijk... http://www.steves-digicams.com/ http://www.megapixel.net/html/issueindex.html http://www.letsgodigital.nl/webpages/specificaties/totaal/overzicht.html enne... veel plezier, het is echt fantastisch :smile:
  • Is een keuze tussen 2 goede. Zoals je inmiddels zult weten is het vooral de chip die de zaak omzet naar digitale informatie die bepalend is voor de uiteindelijke kwaliteit. Mijn ervaring is dat Canon dat erg goed doet. Bovendien zijn ze betrouwbaar en werken met standaard onderdelen (geheugen uitbreiding, oplaadbare batterijen etc.)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.