Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

SCSI ERROR

3 antwoorden
  • ik heb een probleem met mn cd-writer. ik kan niet schrijven. ik krijg de hele tijd een venster te zien waarin staat : "SCSI error (03/64) - Medium error, Illegal mode for this track - cdb:AA 00 00 00 00 00 00 00 00 1A 00 00". dus als iemand mij kan helpen GRAAG.
  • Hmm, dit zegt Ahead er zelf over: Illegal mode for this track (Illegal mode for this track) This error message only appeared so far for customers in which the CD Writer from Nero was approached incorrectly. Please deinstall Nero and then install the most up-to-date Nero version. Als jij het snapt, snap ik het ook, blijkbaar is er een slechte vertaler aan het werk geweest. Het enige dat ik wel snap, is dat ze aanraden een herinstallatie uit te voeren (nieuwste versie van internet plukken).
  • Als je deze error krijgt wil dit dus zeggen dat Nero een bevel heeft gezonden naar het SCSI App maar dat deze het bevel niet heeft begrepen. Er kunnen hier verschillende oorzaken voor zijn, ofwel de software is te oud, of de SCSI is te oud.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.