Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

outlook mappen naar cdrom branden

4 antwoorden
  • Wil mijn outlook mappen naar een cedee branden,is gelukt.....alleen ik kan de inhoud van de mappen NIET lezen. Hoe kan ik mijn outlookmails opslaan op een cedee en deze later nalezen?? Wie o wie weet hier de oplossing??
  • Kan niet. Outlook wil op de pst-files lees- en schrijfrechten hebben. Op een CD ontbreken de schrijfrechten. Dit geldt ook bij importeren. [edit] Het kan dus alleen door ze weer naar HD te kopieren en daarna de schrijgbeveiliging eraf te halen. [/edit]
  • Bedoel je een backup van je mail maken ? In dat geval zoek het bestand inbox.dbx (Ctrl-F in de verkenner). In deze directory staan alle bestanden (mappen) van outlook. Deze kun je op CD branden.
  • [quote:32890ebc3b="Erik Bosman"]Bedoel je een backup van je mail maken ? In dat geval zoek het bestand inbox.dbx (Ctrl-F in de verkenner). In deze directory staan alle bestanden (mappen) van outlook. Deze kun je op CD branden.[/quote:32890ebc3b] Hij kan ze wel branden, maar niet lezen. Verder heeft topicstarter het over Outlook, niet over Outlook Express (waar jij het over hebt gezien de extensie DBX). Voor OE geldt - meen ik - hetzelfde als voor Outlook, OE wil schrijfrechten hebben.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.