Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

.:: Webcam Logitech Quickcam ::.

4 antwoorden
  • Ik heb een Logiteh Quickcam als webcam. Is het mogelijk om hier het snoer (die naar de USB aansluiting loopt) te verlengen. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Zijn er verlengstukken in de winkel te koop. Zo ja, weet iemand wat het langste verlengsnoer daarvan is en ongeveer de prijs? Alvast thanx voor de reply's!!
  • Ja ze zijn te koop, lengte 1,8 mtr. Kijk hier: http://www.conradelectronic.nl/
  • ik denk dat dit wel moet lukken ,khoop voor jou dat je signaal sterk genoeg blijft (neemt waarschijnlijk zijn stroom van de usbpoort zelf die logitech) ik meen te weten dat USB kan verlengd worden met snoeren van maximaal 5 meter, langer en er moet een repeatertje of versterkertje ingepast worden
  • [quote:b5e455440a="whassup8210"]ik denk dat dit wel moet lukken ,khoop voor jou dat je signaal sterk genoeg blijft (neemt waarschijnlijk zijn stroom van de usbpoort zelf die logitech) ik meen te weten dat USB kan verlengd worden met snoeren van maximaal 5 meter, langer en er moet een repeatertje of versterkertje ingepast worden[/quote:b5e455440a] Volgens mij moet je al na 3 en een halve meter een versterker gebruiken. Waarom wil je zo "lang"?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.