Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Tik tussen de tracks

Jank
3 antwoorden
 • Als ik mijn lp's op cdr wil zetten, dan zit er vanaf de 2e track een tik. De tik zit tussen de overgang van de ene naar de andere track en zit aan het begin van de track. Als ik de cdr rip en de tracks dus zichtbaar maak in de wave editor, dan zie je de tik aan het begin van de track zitten in de vorm van een piek in de sinus. Ik heb in het verleden vaker lp's en cassettes op cdr gezet zonder dit probleem, maar wel met een oudere versie van NERO.

  Ik gebruik NERO laatste versie. Ik neem de lp op, op de HD. Daarna verdeel ik de tracks in Soundforge en bewerk de tracks afzonderlijk: DC offset, Vinyl restoration en vervolgens Normalize.
  Daarna maak ik in NERO een imagebestand, waarbij ik de pauzes op 0 zet.
  Vervolgens brand ik de cdr volgens de DAO methode.

  De enige theorie die ik kan bedenken is, om eerst het wavebestand in zijn totaliteit te bewerken en dan pas in tracks onder te verdelen.

  Wie weet wat er fout gaat, of wat ik fout doe? Jan K
 • :roll: mmmmmmmmmmmmmm……

  meestal heb ik n groot wa-bestand, veela al n mix van enkel 100mb groot.
  deze heb ik reeds bewerkt alvorens ik de zaak brand.
  wat ik niet doe is in n ander progje dan nero zelf het bestand "opknippen"
  zodat je vlug naar n volgende nummer kunt gaan.

  ik denk dat het daar aan ligt.

  suc6

  hb
 • De tik zit er dus in voordat je met Nero aan de slag gaat?
  Zo nee, probeer een www.Feurio.de is erg goed met audio

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.