Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

How to recognize and copy/rip protected audio cds

4 antwoorden
  • In het Forum van cdfreaks is een leuke guide verschenen. [url=http://club.cdfreaks.com/showthread.php?s=&threadid=46159]Hier[/url] Erg nuttig, misschien een idee voor de admin op toestemming te vragen aan Upp3rd0G (de auteur) om hem hier sticky te plaatsen? Tenslotte mogen we voor eigen gebruik een copy maken van onze dure cd's
  • Lijkt me niet zo handig omdat je je eerst moet registreren om de betreffende pagina te zien. Dat vind ik een te grote drempel voor een sticky bericht.
  • [quote:ffa408cf6d="Jeroen de Jager"]Lijkt me niet zo handig omdat je je eerst moet registreren om de betreffende pagina te zien. Dat vind ik een te grote drempel voor een sticky bericht.[/quote:ffa408cf6d] Ik bedoel dan ook het hele bericht in een bericht hier kopieren. Zodat je niet hoeft te registreren. Maar dat moet natuurlijk wel met toestemming van de auteur.
  • Mmm, ik weet het niet. Zo ga je sticky's gebruiken als FAQ. Ik gebruik liever zo min mogelijk sticky berichten omdat het overzicht dan pleite is. In het slechtste geval staat over een paar maanden het berichten-overzicht vol met sticky's en moet je eerst een pagina naar beneden scrollen voordat je de gewone berichten ziet. Ik vind dat sticky's 'berichten van enorm algemeen nut' moeten zijn. Wat dat precies inhoud is natuurlijk discutabel, maar ja, daar hebben we moderators voor...:-))

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.