Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Nero 5.5.6.4 versus 5.5.8.2

ODF
3 antwoorden
 • :o Ik heb getracht om via Nero 5.5.8.2 een cd rom te branden met mijn HP 8200 usb brander. Tot mijn verbazing zei Nero dat disc at once niet konden worden voltooid maar wel Track at once. Na het opnieuw installeren van Nero 5.5.6.4 hetzelfde gedaan en met de zelfde muziek. Dit zonder enige problemen.
  Kan iemand mij vertellen waarom dit onder 6.4 wel kan en onder 8.2 niet want dat snap ik niet!!! Is trouwens 8.2 terug te zetten naar het oude vertrouwde scherm zoals eerdere versie's?

  Bedankt
 • Ik heb het idee dat de nieuwe versie van Nero wel meer kuren vertoont.

  Zo heb ik regelmatig een CD gebrand waarop ook een aantal snelkoppelingen heb staan die ik wil bewaren. Met de nieuwe versie (en ik weet niet vanaf welke versie dit is veranderd) wordt het bijbehorende programma opgezocht (de verwijzing in de snelkoppeling dus) en is mijn CD plotseling te klein!

  Moet hierover toch eens een mailtje naar Ahead sturen, want een instelling hiervoor kan ik niet vinden.

  De weergave van je schermen moet je volgens mij in orde kunnen krijgen met instellingen, want daar heb ik niet echt veranderingen gemerkt. Had je eerst de Wizard en nu niet? Dan kun je die weer aanzetten (Help > Gebruik de Nero Wizard). Had je eerst Nederlands en nu Engels? Dan moet je van de site het taalbestand ophalen en installeren.

  Wat me overigens met de nieuwe versie ook was opgevallen (vanaf 8.0) was dat de gebrande bestanden in hoofdletters verschenen en koppelstreepjes underscores werden. Dit leverde voor mijn programmatuur nogal wat problemen op. Blijkt dat de standaard instelling ISO is en dat je dit moet veranderen in ASCII. Dit vind je op het scherm als je een nieuwe compilatie maakt of via eigenschappen onder de tab ISO > Tekenset. Deze instelling is ook van invloed op de labelnaam voor je CD. Misschien ook handig om te weten.

  Wim.
 • 6.4 naar 8.2 : hoe kan het ?
  Ja software is ook mensenwerk. Voorbeeld Win98 heeft geen afsluitproblemen, komt 98Se uit, wel afsluitproblemen. :wink:

  Zou gewoon 6.4 blijven gebruiken. Ik gebruik ook Nero, ik heb de laatste upgrade ook gedownload, maar niet aangebracht. Zolang je software doet wat je wil moet je deze niet gaan wijzigen om het wijzigen.
  (standaard ICT slogan, if it aint broken dont fix it)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.