Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Uiterkoop bij Memo (o.a. goedkope Chieftec-kasten)

5 antwoorden
  • Momenteel is er uitverkoop bij Memo. Ik liep er tegen aan in Zwolle, ik heb er een Chieftec Dragon miditower (zwart) met 340W voeding gekocht voor E 89, hetgeen volgens mij behoorlijk goedkoop is. De zilveren variant was E 110 en een zwarte bigtower variant ook E 110. Voor de rest ook wel leuke spulletjes, als je het toevallig nodig hebt. Ik was toch van plan om een dezer dagen een nieuwe (en wel precies deze) kast te kopen, dus dat kwam goed uit. Misschien zijn er anderen die ook wat aan deze tip hebben.
  • ik koop al tijden online bij andere zaak ,kheb lieveren goede service en producten dan paar euro goedkoper pas lian li pc70 gehaald daar :)
  • Nice :) Zie ook http://www.memo.nl/aktieshop.htm Ik zag daar Edimax netwerkkaartjes 10/100 + WOL staan voor 10 euro, normaal zijn ze 17 bij Memo. Ik wilde al naar Mycom gaan binnenkort (13 euro), maar als ze ze nog hebben vanmiddag hoeft dat niet meer :) En 1 voordeel: Memo zit bij ons in de buurt, Mycom niet (maar daar kom ik binnenkort toch in de buurt).
  • Ja, ze zitten ook bij mij in de buurt :-) Ze hebben op zich geen enorm assortiment (maar twee coolers voor Athlon bijv.), maar als je mazzel hebt, ligt er net iets in de aanbieding wat je toch al wilde hebben. Zoals in mijn geval die kast (ben echt erg blij mee... tot verbijstering van mijn huisgenoten ;-) )
  • Ze hebben alleen maar een bepaald aantal in de aanbieding dan??? Dus ze hebben 10 processoren op voorraad, waarvan er 3 in de aanbieding zijn bijvoorbeeld? Want mij leek dat 2 netwerkkaartjes niet zo'n probleem zouden zijn... Nouja, ik zie het straks wel...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.