Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

virtual memmory to low!

9 antwoorden
  • ik krijg om de haverklap deze melding... echt vervelend. wat kan ik er aan doen en wat houd het voor de 100% in. ik draai met windows xp pro. mijn harde schijf is nog lang niet vol, meestal zie ik dit als ik bepaalde programmas afwil draaien. vraag me niet wat voor videokaart ik heb, een vrij goeie dat weet ik wel, wordt geleverd bij aankoop van een packardbell. hij doet het bij zowat elk programma, zowel kleine als grote. :o als ik op de "ballon" klik kom ik ook niet verder dan gaat het uitroeptekentje weg. en ik kan niet vinden waar het wel aan ligt. wie weet dit en kan mij verder helpen?
  • Hoeveel geheugen zit er in je Packerd Hell?
  • hihi hell kan je wel zeggen ja... 64 mb geheugen... maar mn schijf is nog lang niet vol
  • Voor Windows XP pro is 64 Mb te weinig. Dus dat is de oorzaak van je foutmeldingen. Volgens de specifikaties van Microsoft moet dit minimaal 128 Mb zijn.
  • Yups, ik zou er minimaal 256 mb in (laten) plaatsen De melding is toch, virtual [b:eceef7db6d]Memory[/b:eceef7db6d] ;) okay heeft wel wat met je HD ruimte te maken, maar vooral met je geheugen.
  • mijn hardeschijfruimte is 64 mb.... net gevraagd: 256 mb intern geheugen.... sorry vergat bij te vermelden
  • Harde schijfruimte van 64 Mb!? De pagefile wil je liever op een partitie hebben met +512Mb hd ruimte.
  • Liekie haalt 2 dingen door mekaar. Je hebt een harde schijf en je hebt werkgeheugen. Een HD is het apparaat waar je besturingssysteem op staat en waar je al je data (mp3, divx, *.doc, enz.) op bewaart. De huidige generatie HD zijn meestal 10 GB en groter (meest verkocht is de 40 GB). Je geheugen bestaat uit 1 of meerdere reepjes printplaatjes en is in jou geval 64 mb. Verstandig is om met Win XP minimaal 256 mb te gebruiken. Ik vind het dan ook onbegrijpelijk dat Packard Bell hier geen rekening mee houdt. De oplossing is dan ook extra werkgeheugen bijplaatsen (niet zelf doen als je het niet eerder zelf gedaan hebt). P.s. geheugen wat je bij een normale computerwinkel kan kopen is niet altijd compatibel met een PB machine. Kijk eens op www.geheugen.com voor geheugen wat geschikt is voor je PB machine. Als je zoals eerder in een bericht meldde wel 256 mb intern werkgeheugen hebt dan heb je een ander probleem waar ik het antwoord zo 123 niet op weet.
  • thanks giovanni.... ik weet ook niet wat er mis is... ik had 64 mb geheugen dan waarschijnlijk... nu heb ik er 265... iok heb het gevraagd aan een goede vriend van me die als programmeur werkt. hij snapt ook niets van het gebeuren en heeft er al eens naar gekeken. ik heb gewoon zon plug and play geval.... kijk als je niet een prof bent en je koopt voor het eerst in je leven zon ding.... ga ik er ook geen geld voor neertellen voor een profcomp ..... hoop dat dat te begrijpen is. profcomp of plug and play.... zon ding hoort gewoon naar behoren te werken niet waar??? ik hoopte daat iemand ook dit probleem kende.... en weet wat ik bedoel...zodat ik weet wat ik op moet lossen. :cry:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.