Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Gezocht-> drivers

9 antwoorden
  • Hallo allemaal, Ik zoek de drivers voor de HP CD Writer 8100 series, Ik heb dus de drivers nodig, aangezien ik de installatie CD van de CD-writer niet meer heb, en op de site van HP, worden alleen updates en Manuals aangeboden HP CD Writer 8100 series Windows 98se is mijn OS (Operating System, besturings systeem) Alvast bedankt, PS: aan links die naar de HP site verwijzen heb ik niks, aangezien hier GEEN drivers worden weer gegeven.
  • Voor een brander zijn geen drivers nodig !! zeker niet onder win98. Hoogstens een aspi layer, maar dat is iets heel anders.
  • goh, wat raar dat Windows 98 mijn writer niet pakt.....alles staat goed ingesteld, jumper op slave, kabels goed aangesloten etc, en wat raar dat er bij de cd-writer een DRIVER cd bij zat, die ik inmiddels kwijt ben geraakt na verhuizing, Windows ziet de hele CD-rewriter niet...terwijl alles goed is aangesloten en ingesteld is Grtz Devilish :evil:
  • http://www2.driverguide.com/uploads/uploads9/8463.html Grtz :wink: ,
  • Een driver voor een brander? nou zal wel dan.
  • [quote:02be56b5be="Metallica"]http://www2.driverguide.com/uploads/uploads9/8463.html Grtz :wink: ,[/quote:02be56b5be] jaja P.A. -> Metallica, heb ik ook bekeken, deze werkt wel..maar mijn PC ziet de brander nog niet...zal het nog even nalopen op fouten :wink:
  • Volgens mij klopt het dat win9x etc de rewriter niet ziet. Hij maakt er een cdrom speler van. Om de rewriter als zodanig te gebruiken moet je bakkers software als Nero, EasyCd Creator installeren. Welke versie van de software is afhankelijk wanneer de brander op de markt is gekomen. Als je bijv een vd laatste Nero's installeert herkent ie de brander direct (dus de drivers vd brander zit in de bakkers software) :wink:
  • Dat klopt. Windows laat hem sowieso als CDrom speler zien, met Nero oid kan je dan fikken. Ik heb zelf een HP 9300, daar heb ik ook geen drivers voor nodig, in geen enkel OS.
  • bedankt voor de antwoorden, :-? het werkt alleen nog niet, op de een of andere vage manier, wil windows de hele cd-writer niet zien ook niet als cd-rom, ach dan zet ik de cd-writer wel in een andere PC 8)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.