Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

ECHT EEN AANRADER!!

8 antwoorden
  • HALLO COMPUTERFRIEKS, EERGISTER HEB IK EEN DIGITALE CAMERA GEKOCHT, DE HP 318. PERFECT CAMERAATJE EN HEEFT ECHT SUPER FOTOS'S EEN AANRADER VOOR HET GEZIN. BIJ NORROD STAAT DEZE CAMERA VOOR 269 EURO TE KOOP, BIJ DYNABYTE STAAT HIJ VOOR 299 EURO. IK KWAM BIJ NORROD MAAR DAAR BLEKEN ZE UITVERKOCHT TE ZIJN, DUS OP NAAR DYNABYTE ALLEEN VOOR 30 EURO DUURDER. IK VERTELDE DAT DE CAMERA BIJ NORROD HEEL WAT GOEDKOPER WAS EN WAS NIEUWSGIERIG OF IK HEM BIJ DYNABYTE VOOR DEZELFDE PRIJS KON KRIJGEN.....HET WAS GEEN PROBLEEM NA EEN TELEFOONTJE!! WAT IK HIERMEE WIL ZEGGEN IS IS DAT JE ALTIJD MOET PROBEREN AF TE DINGEN BIJ DIGITALE CAMERA'S,WANT BIJ DEZE PRODUCTEN GROEP IS E KANS HET GROOTST OMDAT HET PER WINKEL ERG VERSCHILT. DUS ALS IEMAND EEN CAMERA BINNEKORT GAAT KOPEN, PROBEER DIT TRUCJE OOK TE DOEN.[color=red:df6ffca589][/color:df6ffca589]
  • Bedankt voor de info, eens op internet zoeken naar info over die HP 318. PS: het schrijven in alleen hoofdletters is best wel irritant (voor mij en ik denk ook voor andere mensen).
  • oke. je kan op deze site kijken: www.hp.nl of bij www.tweakers.net hij wordt goed beschreven voor prijs en prestatie verhouding. Ik heb wel meteen een compact flah kaart erbij gekocht van 128 mb en oplaadbare batterijen...werkt tot nu toe perfect, en gaat mee op vakantie. Ben benieuwd hoeveel ik daarmee kan maken op die chip. groetjes :roll:
  • [quote:3cea0eab05="ibazarmark"]HALLO COMPUTERFRIEKS, EERGISTER HEB IK EEN DIGITALE CAMERA GEKOCHT, DE HP 318. PERFECT CAMERAATJE EN HEEFT ECHT SUPER FOTOS'S EEN AANRADER VOOR HET GEZIN. BIJ NORROD STAAT DEZE CAMERA VOOR 269 EURO TE KOOP, BIJ DYNABYTE STAAT HIJ VOOR 299 EURO. IK KWAM BIJ NORROD MAAR DAAR BLEKEN ZE UITVERKOCHT TE ZIJN, DUS OP NAAR DYNABYTE ALLEEN VOOR 30 EURO DUURDER. IK VERTELDE DAT DE CAMERA BIJ NORROD HEEL WAT GOEDKOPER WAS EN WAS NIEUWSGIERIG OF IK HEM BIJ DYNABYTE VOOR DEZELFDE PRIJS KON KRIJGEN.....HET WAS GEEN PROBLEEM NA EEN TELEFOONTJE!! WAT IK HIERMEE WIL ZEGGEN IS IS DAT JE ALTIJD MOET PROBEREN AF TE DINGEN BIJ DIGITALE CAMERA'S,WANT BIJ DEZE PRODUCTEN GROEP IS E KANS HET GROOTST OMDAT HET PER WINKEL ERG VERSCHILT. DUS ALS IEMAND EEN CAMERA BINNEKORT GAAT KOPEN, PROBEER DIT TRUCJE OOK TE DOEN.[color=red:3cea0eab05][/color:3cea0eab05][/quote:3cea0eab05]nu je een mooie camera heb moet je ook eff een nieuw keyboared kopen je caps lock is stuk/blijft hangen :P :P :lol: :lol: :lol:
  • [quote:aea8da1380="plextor"][quote:aea8da1380="ibazarmark"]HALLO COMPUTERFRIEKS, EERGISTER HEB IK EEN DIGITALE CAMERA GEKOCHT, DE HP 318. PERFECT CAMERAATJE EN HEEFT ECHT SUPER FOTOS'S EEN AANRADER VOOR HET GEZIN. BIJ NORROD STAAT DEZE CAMERA VOOR 269 EURO TE KOOP, BIJ DYNABYTE STAAT HIJ VOOR 299 EURO. IK KWAM BIJ NORROD MAAR DAAR BLEKEN ZE UITVERKOCHT TE ZIJN, DUS OP NAAR DYNABYTE ALLEEN VOOR 30 EURO DUURDER. IK VERTELDE DAT DE CAMERA BIJ NORROD HEEL WAT GOEDKOPER WAS EN WAS NIEUWSGIERIG OF IK HEM BIJ DYNABYTE VOOR DEZELFDE PRIJS KON KRIJGEN.....HET WAS GEEN PROBLEEM NA EEN TELEFOONTJE!! WAT IK HIERMEE WIL ZEGGEN IS IS DAT JE ALTIJD MOET PROBEREN AF TE DINGEN BIJ DIGITALE CAMERA'S,WANT BIJ DEZE PRODUCTEN GROEP IS E KANS HET GROOTST OMDAT HET PER WINKEL ERG VERSCHILT. DUS ALS IEMAND EEN CAMERA BINNEKORT GAAT KOPEN, PROBEER DIT TRUCJE OOK TE DOEN.[color=red:aea8da1380][/color:aea8da1380][/quote:aea8da1380]nu je een mooie camera heb moet je ook eff een nieuw keyboared kopen je caps lock is stuk/blijft hangen :P :P :lol: :lol: :lol:[/quote:aea8da1380] Lol :lol: :lol: :lol:
  • En zo'n toetsen bord kost maar een fractie van een digitale camera :wink:
  • hi hihihihihihihihi :lol: :lol: :lol: :P :P :P
  • Wat een welkom voor een nieuw lid. Foei toch :evil: Maar effe nadenken : ja LOL LOL :P :lol: :lol:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.