Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Demonteren HP 710C printer

boshond
13 antwoorden
 • Weet iemand hoe ik een HP 710 printer uit elkaar kan halen (de omkasting eraf halen dus)? Er zit waarschijnlijk ergens iets los maar ik kan er niet bij. Ik kom niet verder dan de 2 schroeven bovenop en dan begint de boel wel wat losser te zitten maar verder zijn er geen schroeven te vinden. Ik heb al heel wat dingen in mijn leven uit elkaar gehaald maar dit apparaat verbergt ongekende geheimen.
 • :lol: :lol: :lol: doe het raam open smijt met een mooieboog je hp naar beneden :wink: nu kan je overal bij.
  na de reparatie zet je alles met een plastic lijn weer netjes in elkaar :lol: :lol: :lol:
 • Ik had het kunnen weten. Ik had het er natuurlijk bij moeten zetten dat ik de voorkeur voor een niet destructieve wijze van onderzoek had. Zucht….. :( :( :( Hoe moet het nou met dit forum?
 • [quote:9bfaf49625="boshond"]Ik had het kunnen weten. Ik had het er natuurlijk bij moeten zetten dat ik de voorkeur voor een niet destructieve wijze van onderzoek had. Zucht….. :( :( :( Hoe moet het nou met dit forum?[/quote:9bfaf49625]is het geen click system of zo/kijk ook eff bij je andere topic :lol: :lol:
 • Tijd om Plextor even op Valium te zetten, gaat een beetje hard tekeer :lol: :lol: :P :P .
  Wat je vraag betreft, het uit mekaar halen van zo'n HP printer vraagt wel enig geduld, en hier heeft Plextor gelijk, gans het spul is inelkaar geklikt.

  Even alles goed bekijken, en wringen en trekken waar je een naad ziet.
  Voel je ergens te veel weerstand, niet forceren en op een andere plaats proberen.

  Eddy
 • Ik ben zelf nooit verder gekomen dan de voorkant en zijkantjes. De achterzijde zat nog ergens aan vastgeklemd en ik kon zo snel niet ontdekken hoe. Het loshalen van de achterzijde was ook niet nodig, want ik had de boosdoener (een stukje papier) al gevonden en ik kon dat ook verwijderen. Daarna was de printer weer okay. Wees heel voorzichtig. Rechts gaat iets makkelijker dan links. Van achteren voorzicht wrikken kun je voorzichtig naar voren werken om de zijkantjes los te maken, maar let heel goed op de klemmetjes.
 • Nou, tis gelukt, zonder blijvende schade. Eerst alle losse kleppies eraf, daarna bovenkant er tussenuit wurmen en daarna vanaf de onderkant aan de voor- en achterkant de boel en beetje ontgrendelen, beetje wrikken en draaien en de boel komt los. Ik kan me niet voortellen dat HP van zijn klanten houdt…..
  Iedereen bedankt voor zijn/haar reakties.
 • goed onthouden / registreren waar die schroefjes en onderdelen hoort.
  Had zelf een oudeHP A1 printer uit elkaar gezet. Best wel lastig.
 • Ja, hij zit weer in elkaar (dat gaat dus 100x sneller dan uit elkaar: alles weer in elkaar klikken en 2 schroefjes en klaar). En hij doet het weer!
 • Ja, hij zit weer in elkaar (dat gaat dus 100x sneller dan uit elkaar: alles weer in elkaar klikken en 2 schroefjes en klaar). En hij doet het weer!
 • Dit is geen bericht
 • [quote:44d5aa5b62="boshond"]Dit is geen bericht[/quote:44d5aa5b62]

  ????
  Hoezo

  Eddy
 • [quote:70379f7683="Eddy X"][quote:70379f7683="boshond"]Dit is geen bericht[/quote:70379f7683]

  ????
  Hoezo

  Eddy[/quote:70379f7683]

  Zal wel een dubbelpost zijn geweest die 'ie geedit heeft…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.