Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

[Highscreen] Rood lampje brandt constant

spiderned
3 antwoorden
  • Mijn aan/uit knop deed het niet (ik hoorde geen "klik")dus heb ik de kast opengeschroefd om te kijken wat er mis was…en bleek dat dat -ik weet niet hoe je het moet noemen- "insteekgevalletje" los was, ik heb dat weer ingeplugd en nu brandt het RODE lampje (heeft een soort blik teken ernaast) naast het aan/uit knop! En mijn computer is opeens heel traag geworden (Highscreen, 512MB, 1700 MHZ). Aan de andere kant van het aan/uit knopje brandt de groene lamp, ik weet dat het groene goed is, maar wat er mis is met de rode ???…Kan iemands mij aub helpen?
  • Ik denk dat alleen Hihscreen bezitters echt kunnen helpen, het is anders een kwestie van gissen zoals welk draadje past bij welk gaatje.

    Zou gewoon terug gaan naar Vobis, denk dat het in 5 minuten is opgelost
  • Ik denk dat alleen Highscreen bezitters die aan de pC puzzelen je kunnen helpen. Je zal wel een verkeerd draadje in een verkeerd gaatje hebben gestopt.

    Effe met de PC langs Vobis, ik denk dat het in 5 minuut is opgelost

    Twee keer gentered. Hoe gooi ik deze weg, vroeger had je een del functie, of kijk ik niet goed. Graag advies

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.