Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Afdruk probleem HP 710C

5 antwoorden
  • Mijn probleem bij het afdrukken is dat sinds kort alles in streepjes wordt geprint, zowel in kleur als zwartwit. Het patroon is heel regelmatig, ik heb al een nieuwe cartridge geplaatst ook de drivers opnieuw geinstalleerd maar het helpt niet. Ik draai onder Win 98. Weet iemand hier iets op?? Groetjes, Spoonstreet
  • Probeer de printerkop schoon te maken en ook de houder waarin de kop zit als er niet geprint wordt (rechts in de printer).
  • Printerkoppen schoonmaken hielp niet, de fout doet zich bij alle twee de koppen voor, ook uitlijnen geeft geen verbetering. Ben dus nog niet verder. Spoonstreet
  • Het kan misschien zijn dat de printer niet over voldoende geheugen beschikt om de printopdracht succesvol uit te voeren. Probeer eens de resolutie van de afbeelding omlaag te brengen en dan opnieuw te printen. Als dat helpt, dan weet je bijna zeker dat het een geheugenprobleem is en dat je dus op een lagere resolutie moet printen. Je zou ook nog even kunnen kijken of de printerpoort wel staat ingesteld op ECP-mode. Dit doe je via de BIOS van je computer. Probeer ook eens een afbeelding te printen vanuit een ander programma, misschien helpt dit.
  • Gebeurde dit voor of na het wisselen van een patroon? Of gebeurde dit zomaar? Geeft de driver ook vreemde foutmeldingen, zoals patroon niet goed geplaatst? Ik denk dat als er patronen gewisseld zijn, dat het aan de verende contactjes kan liggen. Dit probleem ook gezien bij een 710C van een kennis. Hij had er zoveel problemen mee dat hij die heeft vervangen. Die printer kwam bij mij terecht. Goed bekeken, schoon gemaakt wat ik kon schoonmaken, en mijn broer en schoonzus zijn ongelloflijk tevreden met dat apparaat. Maak die contactjes voorzichtig schoon. Durf die ook voorzichtig in te drukken. Kennelijk is soms het contact erg slecht.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.