Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

toetsenboord probleem

4 antwoorden
  • mijn toetsenboord is al heel lang raar bezig, maar sinds ik hem opnieuw heb geinstalleerd, is hij nog raarder geworden: eerst deed mn toetsenboord het gewoon, later veranderden plotseling de plaatsen van de tekens(niet de letters) en nu, zijn ze weer veranderd naar een andere plaats!!! kan iemand mij helpe aub, laterz, mister snake
  • Kijk eens in het configuatiescherm bij toetsenbord en dan bij de taalkeuze en indeling. Normaal staat hier volgens mij Nederlands en als indeling Verenigde Staten Internationaal (of VS (Internationaal)). Als echter de toetsenbord instellingen steeds wijzigen is er iemand die dit steeds aanpast of je hebt misschien een virus dat je problemen veroorzaakt.
  • ik heb dit ook vaak! dit krijg je als je de talen gaat veranderen! heb je dit gedaan moet je gewoon weer die oorspronkelijke taal terug zetten en je computer opnieuw opstarten dan doet hij het als het goed is weer!! :lol:
  • bij mij gebeurt dit ook als er met MSN of hotmail gewerkt is: op de pc worden zowel de engelse als de nederlandse versie gebruikt..is ook niet zo slim... opnieuw opstarten is de oplossing.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.