Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

HCC en Pc kopen

Anoniem
None
10 antwoorden
 • Nou zit ik er dus over te denken om op de hCC-dagen nóg een Pc te gaan kopen. Ik heb inmiddels begrapen dat je er lekker geflashed kan worden dus ga ik 2 dagen, 1 dag kijken en 1 dag kopen. Nou wil ik even weten: ''wie heeft er wel eens een Pc gekocht op de HCC?''
  -hoe heette die stand?
  -doet ie het nog
  -Hoeveel voor een in de mode Pc? (in November)

  Vast bedankt voor de reacties…
 • De laatste keer dat ik op de HCC was verschilden de prijzen niet echt veel van de prijzen van de internet shops, dus vanuit dat opzicht hoef je mi niet naar de HCC te gaan, nieuwe spullen zijn daar niet echt superveel goedkoper.
 • over flessen gesproken : ja, als je dat bij een "raar" standje koopt ?
  Koop je het bij een wat bekendere zaak, dan is het te doen.
  Neem ook een zaak die bij jouw in de buurt is ivm garantie.
  Dus woon je in Alkmaar, koop je PC dan niet bij een zaak die in Heerlen zit.
 • Ik ga er iig niet meer heen (althans zeker niet met de bedoeling iets te kopen), het is er stervens druk en ik vond geen van de artikelen die ik zocht (buiten rounded IDE kabels) goedkoper dan via de betere webshops die het aan huis brengen.
  Wel wil er eens een partij staan met het 1 of ander, zoals vorig jaar een heleboel nieuwe Fujitsu/Siemens 17" CRT's en 15" TFT's voor weinig. Daar moet je net naar op zoek zijn en mazzel hebben, maar een complete pc zou ik lekker vanuit m'n luie stoel laten komen :)
 • Ja maar dan wil ik toch even weten ofdat er wel stands zijn die een beetje goede waar hebben en kunnen ze die computers dan ook werkend laten zien? Dat is wel iets beter als je nadenkt over het geld dat zo'n nieuw ding moet gaan kosten. Weet nog niet echt wat ik wil maar ik wil die P3 800 waar ik nu achter zit wel flink gaan boeken. En nee het is niet verstandiger om die P3 800 juist te gaan tweaken want die is toch niet van mij en ik krijg er de pest in om dat ding qia systeem een beetje levend te houden. Daarom wil ik nu zelf even kijken voor een goeie.

  Maar wannneer je op de site van bv. Dixons kijkt zie je daar ook mooie dingetjes staan maar die zijn laaiend duur. En bestellen op internet vind ik niet echt te doen

  Monitoren? Nee, dat zou ik nou niet kopen op zo'n beurs
  En losse HD's, nee want dan vraag je er zelf om.
  Maar standaard IDE en SCSI, ja daar is natuurlijk niks fout aan.
 • [b:498eb8fe95]DIXONS???[/b:498eb8fe95] Kopen bij zo'n dozenschuiver is zo'n beetje een doodzonde!

  Als je zelf niet zo heel veel verstand van PC's hebt, is het het beste om naar een PC-winkel in de buurt te gaan, zodat je wat makkelijker toegang hebt tot de service-afdeling. Je hebt vast wel een kennis die zelf PC's bouwt. Vraag hem of haar eens welke winkel hij/zij kan aanraden bij jou in de omgeving. Je betaalt waarschijnlijk net iets meer, maar als je niet via internet wilt kopen, zit er weinig anders op. De HCC viel mij vorig jaar ook tegen qua prijsstelling, en bij 80% van de aanwezige stands zou ik geen PC durven kopen.

  PS: als je "treath" in "threat" verandert, klopt de spelling van je sig.
 • [quote:e97acf8cfd="ProblemPc"]Ja maar dan wil ik toch even weten ofdat er wel stands zijn die een beetje goede waar hebben en kunnen ze die computers dan ook werkend laten zien? Dat is wel iets beter als je nadenkt over het geld dat zo'n nieuw ding moet gaan kosten. [/quote:e97acf8cfd]

  Veel standhouders zijn bereid om de aanbiedingen gedurende de HCC-dagen ook nog te laten gelden als je de week daarna in de winkel langskomt. Dan hoef je niet gelijk te beslissen en kan je thuis alles rustig vergelijken.
 • ik wil alleen even weten ofdat er nog wat te halen is daar, niet dat ik er geen verstand van heb qua hardware dan, want dat snapt iedereen wel, toch?

  en BrigitteW, bedankt voor je wijze woorden :cry:
 • Er is zat te halen. Geheugen bankjes zijn er erg goedkoop. Maar ja, dat is wel een risico product. Zelf vind ik dat de grote bedrijven leuke aanbiedingen hebben. Zoals Mycom en Computerland.
 • 't is altijd risico hé op zo'n beurs.
  bij een HD heb je het probleem met (mischien wel) foute clusters ofzo.
  bij processoren heb je helemaal een kans van 80%, tja wie wat wil moet gokken op de eerlijkheid van de verkoper. Maar je kan beter maar vast kijken wát een verkoper heeft en later in zijn/haar winkel even kijken.
  8)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.