Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

copyeren on fly

Bosje
9 antwoorden
 • Probleem: on the fly duurt 20 min met veel buffers underun(Copy wel goed ),blijft wel op 12 speed staan,dus krijgt niet snel genoeg de data.WinonCd-Clone CD en Nero maakt niet uit.Kan de opstelling (nieuwe langere kabel) wel aanpassen, maar het werkte jaren goed(met 2hd-2CD)
  MB P4S533–channel I- 2x HD
  Plextor 12x channelII - Brander op master/DVD-Cdromdrive op slave
  3 voorgaande MB's nooit problemen met on fly in deze opstelling
  In de Bios alles goed –PIO 4. SyS IDE drivers zitten er op
  Systeem XP


  Aaaaih, sorry moet op de ander afdeling zijn (even overzetten, please)
 • hier komt haast nooit een mod… vraag maar ff in feedback en je post wordt zo verplaatst! :)
 • Als je on-the-fly wilt kopiëren, kun je beter de cd op ide0 en de cdr op ide1 aansluiten, zitten ze elkaar niet in de weg. Als je niet wilt sleutelen, kun je denk ik beter met een image werken.
 • Als je on-the-fly wilt kopiëren, kun je beter de cd op ide0 en de cdr op ide1 aansluiten, zitten ze elkaar niet in de weg. Als je niet wilt sleutelen, kun je denk ik beter met een image werken.[/]
  Tuurlijk kan ik dat doen,maar daar gaat het mij niet om.Ik wil graag weten waarom hij het bij dit mobo niet goed doet. De PCboer snapte er ook niks van .Nero vertelde mij (vorige mobo's) dat de drives verkeerd zaten,maar hij brandde ze wel mooi in 7 min.
 • On the fly is niet raadzaam, ben ik zelf ook meerdere keren mee op m'n bek gegaan.
  Ik gebruik Clone CD in combinatie met ClonyXL. ClonyXL maakt de instellingen en clone CD ript naar bestand. Dat brand ik vervolgens weer.

  Loopt het rippen vast dan is er geen cd naar de haaien :wink:

  En… zeg niet dat het niet te kopieren is, pas als ik zeg dat het niet te kopieren is, dan is het niet te kopieren. :lol: :D

  Greetz Mike
 • Sinds wanneer treedt dit op . Nadat je naar windows XP ben overgegaan ?
  Heeft ie het uberhaupt wel goed gedaan onder XP ?
 • Sinds wanneer treedt dit op . Nadat je naar windows XP ben overgegaan ?
  Heeft ie het uberhaupt wel goed gedaan onder XP ?

  Sinds mijn nieuw moederbord .Zelfde kast,zelfde HD's en CDdrives
  Heeft het altijd goed gedaan onder 98se me en XP
 • Je hebt je mobo vervangen dus. Heb je daarna windows opnieuw geinstalleerd ? Meestal is dat de de enige goede weg, alhoewel het soms goed gaat. Als je niet opnieuw hebt geinstalleerd (format c:) zou dat een hele goede reden kunnen zijn.

  Ikzelf heb geen XP, maar welke versie van winoncd en nero gebruik je ?
  Toch niet de "oude". Voorzover ik weet moet je de laatste versies hebben opdat ze onder XP goed functioneren en je moet ook de bij XP geleverde brander software van Bill Gates deactiveren.
 • Tuurlijk format C.Zelfs Fdisk.want ik wou van die dualboot af.Gebruik dezelfde brandprograms met dezelfde versie nr. Het blijft voor mij een raadsel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.