Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

HP scanjet 2100C

5 antwoorden
  • NEt een nieuwe scanner gekocht, beetje cheap ding (HP SCANJET 2100C)50 euro), maar krijg het helemaal niet aan de praat. Ik heb windows XP pro, de bijgeleverde cd is niet compatible (alleen w98, en ME) en kan helemaal niets. Ik heb de nieuwe driver en software (precisionscan ltx) via www.hp.com gedownload (27 mb) en geinstalled, maar helemaal niets. Tijdens het opstarten van XP alleen de melding unknown paralel device detected. iemand een idee of terug naar de winkel?
  • Ik heb de usb poort nog nooit gebruikt. Het mobo (Asus tuvx4) heb ik een half jaar. Kan het zijn dat ik geen goede xp drivers voor de USB poort heb o.i.d.?
  • je moet eerst de software install.dan moet je in het bios de usb poorten aan zetten. dan pas de scanner in de usb van je mobo pluggen. als het goed gaat dan herkend win xp je scanner suc6.
  • Thanx plex, ik wist niet dat het in het BIOS stond en heb het nu op enabled staan. Windoos herkent alleen nog helemaal niets :( Misschien nog een tip? (de volgorde die je beschreef, is die erg belangrijk?)
  • bij HP is het eerst software en dan de hardware aanlsuiten. gewoon RTFM

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.