Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

opstart probleem (harde schijf staat vast?)

6 antwoorden
  • ik heb getracht een brander in een pc in te bouwen na het inbouwen kreeg ik bij het opstyarten het volgende probleem ik hoorde twewe korte piepjes gevolgd door een langere piep bij het opstarten ik hoorde niet dat de harde schijf aansloeg toen alles weer terug gezet en de brander ontkoppled weer het zelfde bij het opstarten twee korte piepjes en een lange ook hoorde ik niet dat de harde schijf aan sloeg ik heb telkens de kabels gecontroleerd of ze goed aangesloten waren ik kreeg ook geen beeld op mijn monitor wie heeft een idee?
  • Wat geeft de BIOS aan? Wordt de HD aangegeven? Dubbelcheck de aansluiting van de voeding (kan maar op 1 manier) en van de datakabel (blauwe streep naast de voedingsaansluiting). Sterkte.
  • omdat de monitor het niet doet kan ik niet zien wat de bios aangeeft heb alle kabels en aansluitingen gecontroleerd
  • aha zoek dan es in het biosboekje op wat die piepsignialen betekenen. heb je misschien per ongeluk iets aangeraakt met je schroevedraaier of schroefje gevallen in de kast op de hardware?
  • heb je toevallig een statische schok gevoeld ?
  • voor de zekerheid even je video-kaart stevig aandrukken, bij het verwisselen van hardware wil die nog weleens een fractie los kunnen komen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.