Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Waarom heeft een hardeschijf INEENS geen partities meer ? Di

None
4 antwoorden
 • Ik heb drie schijven in een pc, waaronder een Quantum Fireball 13/5400 uit 1998. Ik heb tot nu toe twee keer het volgende probleem gehad: Na een herinstallatie van Windows zijn alle partities van die schijf weg !!! (Dit is dus niet de schijf waar windows op staat.) Ook fdisk zegt: geen partities gedefinieerd, en ook als ik met een schoon floppy opstart heb je dat.

  Bij de eerste keer dacht ik: ik zal wel een foutje gemaakt hebben, want ik heb ook een andere schijf geherpartitioneerd, misschien heb ik wat zitten dromen achter fdisk. Maar de tweede keer heb ik helemaal niks met een dergelijk programma gedaan, en de partities zijn allemaal weg !!!

  Shit!! daarop stond superbelangrijke info.

  Ik heb de schijf nu hergepartitioneerd, werkt verder perfect, lijk mij niet dat-ie stuk is, maar weten jullie hou het zou kunnen komen ??\

  Een virus? Een bug in fdisk? een bug in de windows install?

  En… zijn er programma's waar je partities kunt 'terugwinnen' ? want ik ga er van uit dat alleen het MBR om zeep geholpen is, de 1en en 0en van de partitieinhoud staan er gewoon nog natuurlijk.

  help ?!!!
 • heb je toevallig vanaf de windows cd een setup gedraaid ?
  Zo ja, dat is de reden.
 • Nee, ik installeerde gewoon vanaf een partitie.
 • Hoi,

  Ik heb dit ook ooit 's gehad en toen DFS gebruikt om de gegevens weer terug te krijgen, is ook gelukt. Daarna gebackupt en het hele systeem
  opnieuw geinstalleerd, gepartitioneerd(het oude liep toch niet helemaal lekker na DFS maar wel de gegevens terug.

  http://www.dfsee.com/

  suc6

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.