Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

USB werkt niet

Li'l compuguy
6 antwoorden
  • ik heb vandaag een phillips webcam gekocht en is (duh)USB nou ik start me compu op en installeer (heel traag laadprogramma)de camera maar dan vraagt die me camera in de poort te doen (de 2 poorten zitten in het moederbord geïntegreerd)en dat doe ik maar er gebeurt niks en ik doe cancel en ik reboot maar dan vraagt ie het weer en doe het weer (weer niks)en ik doe er dus uit een andere compu een USB-hub/kaart via PCI in en die daar de camera in en dan reageert met nieuwe hardware gevonden :Standaard OpenHCD USB-host-controller en daarna USB Root Hub en hij start normaal op maar ik ga naar apparaatbeheer en zie dat de camera er niet in staat en de andere 2 wel ,maar de root hub is in conflict:code 2 ik klik op stuurprogramma bewerken en dan vraagt ie naar w98 cd en dan komt er zo'n schattig ,leuk, blauw scherm tevoorschijn en zegt fatale uitzondering op oe of zoiet met ntkern en ik word dus gek.Nog vragen?ik wel, wat moet ik doen? :cry:
  • staat USB in je BIOS wel aan ?
    Geef meer info over je hardware ? Heb je nog meer USb apparaten aangesloten ? Heb je toevallig een Compaq of HP ?
  • het is een hp en ja hij staat aan in de BIOS en nee ik heb geen andere usb dingen.Het is een vectra xa 5/200mhz,96mb ram (fpm en edo)wat wil je nog meer weten?
  • welk os win95>98>me>2000>xp>xppro>ww3.11?????????
  • win 98
  • als je win 98 op je systeem heb dan moet hij het toch doen.
    of als je de webc aansluit de drivers van win98 laden en die staan op de cd

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.