Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Printer + Scanner + USB != werken

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Tot voor kort (eergisteren) kon ik gewoon printen en scannen. Dit alles via USB. OP e.o.a. manier de boel in de soep. De printer (HP845) en scanner (HP6200C) verwijderd en worden opnieuw gevonden door Win ME. Echter bij printen zegt het systeem dat er iets fout gaat bij het schrijven naar USB poort zoveel zoveel. De scanner idem. Er is geen scanner aangesloten wordt er mij meegedeeld. Ook de USB hub verwijderd en opnieuw laten vinden. Alles perfect behalve printen en scannen. In het apparatenbeheer zijn geen uitroeptekentjes o.i.d. Systeem zelf is nu 1,5 jaar oud met Athlon 1GHz. In het systeeminfo staan de beide USB apparaten met pad gewoon in de lijst. Ook hier geen gekke dingen. Iemand een idee. Heeft mij nu al een dag gekost zonder resultaat. Hardware probleem lijkt mij niet aangezien de apparaten wel opnieuw gevonden worden na verwijdering. Wat wel????


  Egbert
 • Bij deinstallatie van USB-drivers van HP blijven in de registry diverse entries staan. Deze moet je handmatig verwijderen voor je opnieuw gaat installeren.
  Voor meer info kan je zoeken op de site van HP of de HP helplijn bellen.
 • Beide apparaten op de andere PC gezet en werken zoals het moet. Waarschijnlijk zit e.e.a. dus toch in mijn systeem. Alle drivers van HP handmatig verwijderd, maar geen resultaat.

  Kun je ook alle systeemdrivers van Win ME ,mbt USB verwijderen? Zoja, welke bestanden komen daarvoor in aanmerking?

  WJE
 • De keys die verwijderd moeten worden, worden aangeduid met nummers. Bij HP weten ze exact welke dat zijn. USB handmatig verwijderen zal best wel kunnen, maar welke bestanden dat zijn weet ik niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.