Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

"Sluitknop" reageert vaag op muis

3 antwoorden
  • Ten eerste: Ik weet niet of dit topic hier thuis hoort, maar dat merk ik wel als het verplaatst wordt?! Beneden hebben we een computer staan met windows XP en een logitech muis met drie knoppen (draadloos). Sinds kort gaat het niet echt goed meer. Alles functioneert normaal, maar wanneer er met de linker muisknop op het "kruisje" rechtsbovenaan geklikt wordt, blijft de knop ingedrukt en loopt de pc bijna vast. Echter wanneer er met de 3e knop (dubbelklikken) op het kruisje wordt geklikt reageert hij wel :( . Hetzelfde probleem doet zicht trouwens ook voor als je op de minimaliseer knop en vergroot knop enz klikt. Ik heb geen idee waar het aan ligt, het gebeurt bij elk programma en het is elke keer weer hetzelfde. Zo gauw er met de linker knop op een van de drie knoppen rechtsboven geklikt wordt, is het foute boel.. :cry: mvg, Rick
  • probeer eens de drivers van de site van logitech te installeren, of de meegeverde Cd te draaien, daar kun je de muissetup instellen, misschien ligt hier het probleem. ik weet niet of het er veel mee kan hebben te maken (lijkt me niet) maar zijn de batterijen nog goed???
  • Ik adviseer voor de plaats [i:d6f939c80a]anders (software)[/i:d6f939c80a]. Als de muis knoppen op andere plaatsen wel goed werken, kan het moeilijk een hardware probleem zijn.(denk ik). Al gezocht naar een nieuwe driver voor de muis?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.