Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Toshiba Sattelite Pro, model 420 CDT vraag

6 antwoorden
  • Een kennis van mij heeft een Toshiba Sattelite Pro, model 420 CDT/1.3 Gb gekocht. Maar helaas zit er geen documentatie bij. Hij zit nu met twee vragen... 1. hoe kom ik in de bios setup. 2. kan ik zonder problemen Format c: geven, zodat Windows 98 opnieuw geïnstalleerd kan worden. Groetjes en b.v.d. Wim
  • Je komt in de bios door Del in te drukken tijdens t opstarten. Een format c: kun je t best doen door op te starten via een bootable cd van Win98 en zo te formatteren en herinstalleren.
  • En bel Toshiba en vraag of ze documentatie opsturen, want dat hoort er bij te zitten
  • [quote:a8a75501ea="GijsvanEgmond"]En bel Toshiba en vraag of ze documentatie opsturen, want dat hoort er bij te zitten[/quote:a8a75501ea] Hij heeft hem van een particulier gekocht en die heeft de doc. niet meer. Het ligt in dit geval dus niet zo simpel. Maar uiteraard evengoed bedankt voor de reactie. Wim.
  • [quote:3b2f6df229="dennis_tielen"]Je komt in de bios door Del in te drukken tijdens t opstarten. Een format c: kun je t best doen door op te starten via een bootable cd van Win98 en zo te formatteren en herinstalleren.[/quote:3b2f6df229] Hi Dennis, Bedankt voor de reactie. Met deze info zal het wel lukken denk ik. Groetjes, Wim.
  • Volgens mij moet je alleen niet del maar escape indrukken tijdens het booten. Overigens is de handleiding gewoon te downloaden van de site van Toshiba.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.