Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Betekenis interne SB1394-poort connector SB Audigy kaart?

4 antwoorden
  • Wie kan mij meer vertellen over de "optionele" internet SB1394-poort connector op de SB audigy kaart. Dit is connector J5 en heeft volgens de handleiding 2x6 pinnen. Het lijkt me interessant om te weten wat daarop kan worden aangesloten. Is dat een firewire kabel moet er nog een stukje electronica worden toegevoegd ... of is er nog wat extra's te koop?
  • Bij mijn weten is dit gewoon een volwaardige firewire poort. Kabeltje en stekker zou dus voldoende moeten zijn. Zal er bij de retail versie ook wel bij zitten.
  • Ja dat dacht ik ook. Maar ja, een firewire aansluiting heeft 6 draden en J6 is een header met 2x5pinnen (ik had de 5 en de 6 verwisseld in mijn eerste bericht :oops:). Verder ontbreekt de betekenis van die pinnen. Dus ik zou niet weten hoe ik daarop een firewire kabel kan aansluiten.
  • Klopt, was mij nog niet opgevallen. Het is overigens 4+5 pinnen, en de normale connector heeft ook nog een mantel, die geaard is. Blijven er nog twee pinnen over. Mogelijk kun je er met een geschikte kabel meer connectors op aansluiten?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.