Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

betekenis CPU, boxed of niet-boxed

6 antwoorden
  • Zie titel, wat houdt dat nou eigenlijk in ? groet, Aswin
  • Boxed is met heatsink en fan, casebadge, en vaak langere garantie. AMD is in dit geval duurder, Pentium 4 goedkoper. Tray versie is alleen de kale processor.
  • Thanx.. En heb je al dat "randgebeuren" nodig als je je CPU verwisseld ? bijv. in mijn geval 1.7 willamette naar een 2.4 Northwood P4 ? groet, A.
  • [quote:bc02a6994b="AswinW"]Thanx.. En heb je al dat "randgebeuren" nodig als je je CPU verwisseld ? bijv. in mijn geval 1.7 willamette naar een 2.4 Northwood P4 ? groet, A.[/quote:bc02a6994b] [quote:bc02a6994b="gerben"]Boxed is met heatsink en fan, casebadge, en vaak langere garantie. AMD is in dit geval duurder, Pentium 4 goedkoper. Tray versie is alleen de kale processor.[/quote:bc02a6994b] Niet als je huidige koeler tot boven de 2 Ghz kan koelen, anders zou ik een nieuwe koeler aanschaffen die dat wel kan. Je mobo moet natuurlijk wel die PIV 2,4 ondersteunen.
  • Mobo ondersteunt dat. Wat als de koeler niet goed genoeg koelt. Wat merk ik dan ? Of is ie meteen kaduk ?
  • [quote:1dc4d4b9aa="AswinW"]Mobo ondersteunt dat. Wat als de koeler niet goed genoeg koelt. Wat merk ik dan ? Of is ie meteen kaduk ?[/quote:1dc4d4b9aa] Omdat het een Pentium is zal hij uitvallen na een tijdje als er niet genoeg koeling is, hij gaat niet kapot. Een AMD Athlon kan geheel doorbranden bij slechte koeling :cry: .

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.