Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Hoe CD-R alsnog af te sluiten na branden

6 antwoorden
  • Ik heb een CD-R gebrand met Nero 5. Er heeft een 'proefbranding' plaatsgevonden (alles ok) en daarna start het echte branden. Toen dit klaar was, heb ik nog voor dat de officiele melding op het scherm komt dat het brandproces is afgelopen, per abuis de computer uitgezet. Herplaatsing in de computer geeft aan dat de CD al data bevat en niet (meer) gebrand kan worden. Maar bestaat er een mogelijkheid om deze cd alsnog volgens de regels van het branden af te sluiten, opdat deze bruikbaar is. Het betreft audio. Alvast bedankt voor het meedenken. Robert
  • Help, Weet niemand het antwoord hierop? :-? R.
  • Ik kan het niet vinden in Nero. Vroeger jarenlang gelden had easycd van adaptec wel een optie die soms hielp. Gewoon je brander software functies aflopen zou ik zeggen. Maar ik ben bang dat je een onderzetter erbij hebt. Gewoon opnieuw aanmaken :wink:
  • Bosje, dank je voor je antwoord. Tja, ik meen dat het op de een of andere manier wel zou moeten lukken. Op de site heb ik wel eens een keer gelezen dat je een brandproces kunt afbreken (bij een CD-R) en het branden in een later stadium kunt hervatten ......... . En wat ik heb lijkt er volgens mij op. Maar goed, anders wordt het een onderzetter.
  • Zelfs in een wat oudere versie van Adaptec is een (menu)optie aanwezig om een CD te sluiten. Kan me haast niet indenken dat dit bij Nero niet zou bestaan........(?) Groet, Ton
  • [quote:2851a276d0="lion"]Zelfs in een wat oudere versie van Adaptec is een (menu)optie aanwezig om een CD te sluiten. Kan me haast niet indenken dat dit bij Nero niet zou bestaan........(?) Groet, Ton[/quote:2851a276d0] Ik zal wel niet goed kijken, waar precies van Nero ? 8)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.