Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Sky Notebook

4 antwoorden
  • Ik heb net een Sky Notebook aangeschaft bij Dixons voor 1599 Euro en ik wou graag ff weten wat kenners nou van dit apparaatje vinden hi is voor school, en de specificaties zijn:1,4 ghz, 256 mb 14,1 inch tft,20 gb,dvd 8x,cdrom 24x,tv out,2x usb,1x serieel,modem,netwerkaansluiting,pcmcia 2x,touchpad,32 mb video(volgens mij), met windows xp? bvd.
  • Lijkt me een prima computer, voor school denk ik dat je er zeker mee voor de dag kunt komen. Overigens is de 32 MB video geheugen volgens mij regelbaar in het Bios. Volgens mij is dat Shared Memory (dus dat gaat van de 256 MB af).
  • :o Puur uit nieuwsgierigheid: waarom koop je zo'n apparaat en vraag je daarna pas wat kenners er van vinden?
  • Ja da's een beetje raar, ik had voor mezelf de keuze uit een aantal compuiters oa een packard bell easy one.In de prijsklasse tot 1500 euro zal ik maar zeggen.En ik zag deze staan met heel goed systeem, ik dacht deze is perfect,maar ik kende het merk niet,dus ik dacht laat ik maar es vragen hierzo wat ze ervan vinden, Sky is nl. het huismerk van dixons,maar zal wel gewoon in beheer van bv Phillips oid zijjn gemaakt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.