Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Nieuwe laptop kopen....

12 antwoorden
 • Onlangs is mijn laptop gestolen en wordt het dus tijd voor een nieuwe. Ik had een 1,13ghz Intel P3, 256mb/256cache en 20gb harddisc, DVD. Nu zijn er nieuwe modellen op de markt die ook CDW hebben en nog een stukje sneller zijn. Daarvan zijn de Toshiba 101 en 102mijn favorieten, met 1,7ghz Intel P4, 256mb/256cache, 20gb, DVD en CDRW en CDW. Nu blijkt dat de meeste winkels mij willen verrassen met de opvolger, de 203, tegen een enorme prijs van 2699,- terwijl die niet veel verschilt van de andere twee. Als ik doordram en toch naar de 101 of 102 informeer, zegt men dat ik dan beter de 503 kan nemen die voor 1899,- in de vitrine staat. Gemakshalve vergeet men dat deze een Intel P3 van 1,3ghz heeft, even een stuk minder dan de rest. Hoe kan ik toch aan die 102 komen? Is het zo moeilijk voor een winkelketen om dit model te bestellen?
 • Ik maak uit je verhaal dus op dat je al weet welke laptop je wilt hebben. Natuurlijk gaan verkopers zeuren over modelen die ze al hebben staan, die moeten ze als eerste kwijt. Ik zou gewoon zeggen dat je het gewenste model wilt hebben en dat ze dat voor je moeten bestellen. Een beetje winkel zou dat zeker doen, maar doen ze het niet dan zou ik zeker naar een andere winkel gaan. P.S. Ik ben even benieuwd om welke winkel het hier gaat ...... :wink: Het is nu toch al geen reclame meer, maar eerder afkraken..... :P
 • [quote:c1218776f0="Wisja"] P.S. Ik ben even benieuwd om welke winkel het hier gaat ...... :wink: [/quote:c1218776f0] [quote:c1218776f0="Toshiba707"]de meeste winkels[/quote:c1218776f0] :P :P
 • oke dan ben ik nogsteeds benieuwd naar welke meerste winkels dat zijn? :D
 • Wel, Dynabyte, waar ik heel tevreden over was, meldde mij per email vanuit het hoofdkantoor dat ze alleen voor de modellen met 1,33ghz hadden gekozen. RAF´s hoofdkantoor zegt dat het of de 203 wordt, die me echt te duur is, of anders die 1,33ghz-bak. Wat er tussenin zit en dus veel beter op de consument z´n wensen is afgesteld, dat hebben ze dus niet in huis.
 • Probeer het eens bij een aantal andere winkels zoals Informatique, Mycom, Eynstein, Chicon, Alternate. Misschien dat die winkels je wel verder kunnen helpen.
 • :cry: :cry: :cry: Wel...alle sites doorlopen van deze winkels en er is er geen één die Toishiba aanbiedt, het meest solide notebook van allemaal. Het schijnt dat elke (online) winkel een abonnement heeft op Topline, Asus en Sony, want iets anders is er niet te krijgen.
 • :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Net gevonden: Wat dacht je van de-laptopper.nl, een online winkel die gratis thuis aflevert, ze hebben dan wel alleen de 203, maar wèl voor 300 euro minder dan de andere winkels! Zie http://www.de-laptopper.nl/productlist.php?catID=214 8) :D 8) :D 8) :D 8) :D
 • Lees alleen wel altijd de voorwaarden voordat je iets via Internet laat versturen. Gewoon om problemen te verkomen, ook is versturen onder rembours wenselijk.
 • check ff hoe het zit het met het retourneren van producten e.d. in geval van schade o.i.d.. (heb zelf wel eens een scanner thuisgestuurd gekregen in ongeveer 50 verschillende stukjes, beetje gekraakt bij verzending) :evil: . Kijk ook of de zaak een postadres heeft en een telefoonnummer...
 • :D Bedankt voor de tips. Ik zal zeker de voorwaarden checken. Het officiele prijsverschil is RAF 2699,- tegenover de Laptopper 2288,- beiden incl. BTW.... Iemand ervaring met deze laatstgenoemde?
 • Hier vind je wat info: http://www.tweakers.net/shopsurvey/2510

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.