Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Nero

Anoniem
fring
13 antwoorden
 • Hallo iedereen.

  Ik wilde Nero 5.5.3.5 installeren op windows xp.prof.nl.
  daar deed hij het niet, na een update geinstalleerd n5599.exe.
  dan krijg ik de melding.
  Deze versie van Nero ondersteunt alleen Plextor recorders!

  Op O.s 98 deed hij het altijd goed.

  Heeft iemand een oplossing of raad ?

  Alvast bedankt.

  Gr Aad.
 • De versie zegt het al, die wekt alleen met Plextor Writers, ik heb hetzelfde voor A-open.
  Heb je een Plextor of niet, dat is natuurlijk even de vraag.
  Zo niet dan zal het niet gaan werken.
  Zo wel dan zit er iets fout, maar dan moet je dat ff posten.
 • Hoi.

  Ik heb inderdaad geen plextor. ik heb de HP 9100
  Ik snap het dan niet, want het werkte wel met O.s 98.

  bedankt voor de reactie.

  Gr Aad.
 • Dat is inderdaad wel vreemd, naar mijn geheugen nog terug kan reiken naar win98 had ik dat probleem daar ook al (met een andere brander dan een A-open dus).

  Ik weet helaas niet waar en hoe die beveiling is opgebouwd misschien dat anderen dat wel weten.
 • To: All

  Waarschijnlijk heb je een versie die in der tijd bij een plextor retail brander in de doos heeft gezeten. Aan de hand van het ingegeven serie nummer weet NERO bij welke brander deze is gelevert, en wijgert te werken met andere merken branders. Laat je registreren voor een nieuw serienummer bij Ahead je krijgt dan een nieuw serienummer en het werkt. :wink:
 • Dat was dus inderdaad wat ik wilde weten, de beveiliging zit ingebouwd in het serienummer.
 • [quote:5309d532bc="Wisja"]Dat was dus inderdaad wat ik wilde weten, de beveiliging zit ingebouwd in het serienummer.[/quote:5309d532bc]

  Yep.

  Inderdaad het serienummer bepaald wat je wel en niet kunt. MP3 converteren en branden bijvoorbeeld en welk merk CD-R/W ( Bij de retail versie van een brander geleverd ) , of Normaal de retail versie van Nero zelf.
 • je moet eff dit filetje dl bij ahead.
  CDROM.CFG
 • Ik hoop dat het lukt om bij ahead een serienummer opnieuw te laten registreren zonder te moeten betalen.

  ALs ik het zo lees, gebruik je een Nero-CD die is megeleverd bij een plextor. Die werkt alleen voor die plextor. (zo worden ze bij de retail versie van een brander meegeleverd)

  Je hebt een HP dus zal je de brander software moeten gebruiken die met de hp is meegeleverd of je moet een volledige licentie aanscahffen van Nero die brander onafhankelik is Succes ermee 8)
 • [quote:fc6c305187="Bosje"]Ik hoop dat het lukt om bij ahead een serienummer opnieuw te laten registreren zonder te moeten betalen.

  ALs ik het zo lees, gebruik je een Nero-CD die is megeleverd bij een plextor. Die werkt alleen voor die plextor. (zo worden ze bij de retail versie van een brander meegeleverd)

  Je hebt een HP dus zal je de brander software moeten gebruiken die met de hp is meegeleverd of je moet een volledige licentie aanscahffen van Nero die brander onafhankelik is Succes ermee 8)[/quote:fc6c305187]

  Ja je moet inderdaad betalen voor registratie. En nee het heeft met de CD met Nero erop niets te maken, zoals ik eerder schreef is alleen het serie nummer dat erbij zit bepalend voor wel of niet werken. Koop dus gewoon een serienummer door te registreren bij Ahead en dan kun je wel de CD gewoon gebruiken met alle branders. Het enige verschil is dat je hem niet hoeft te downloaden.
 • [quote:0d86d69060="Zocor"][quote:0d86d69060="Bosje"]Ik hoop dat het lukt om bij ahead een serienummer opnieuw te laten registreren zonder te moeten betalen.

  ALs ik het zo lees, gebruik je een Nero-CD die is megeleverd bij een plextor. Die werkt alleen voor die plextor. (zo worden ze bij de retail versie van een brander meegeleverd)

  Je hebt een HP dus zal je de brander software moeten gebruiken die met de hp is meegeleverd of je moet een volledige licentie aanscahffen van Nero die brander onafhankelik is Succes ermee 8)[/quote:0d86d69060]

  Ja je moet inderdaad betalen voor registratie. En nee het heeft met de CD met Nero erop niets te maken, zoals ik eerder schreef is alleen het serie nummer dat erbij zit bepalend voor wel of niet werken. Koop dus gewoon een serienummer door te registreren bij Ahead en dan kun je wel de CD gewoon gebruiken met alle branders. Het enige verschil is dat je hem niet hoeft te downloaden.[/quote:0d86d69060]

  sorry was niet duidelijk : hij moet dus een licentie aanschaffen, dat bedoelde ik.
 • of haal een serienr van internet
 • [quote:f985366be4="fring"]of haal een serienr van internet[/quote:f985366be4]

  Lijkt me (lees: is) illegaal en dus niet toegestaan.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.