Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Conflict USB poorten?

3 antwoorden
  • Op mijn moederbord MSI K7T Turbo (VIA KT 133) met Duron 1 GHZ ziiten standaard 2 USB poorten en in de doos zat nog een aparte bracket met 2 extra USB aansluitingen. Tot nu toe had ik mijn Logitech USB muis en mijn Epson 740 via de 2 USB poorten op het moederbord aangesloten. Gisteren kregen wij Internet via ADSL met een USB modem. Ik heb de muis naar de bracket verplaatst en het USB modem dus naast de Printer aangesloten op de moederbord USB poort. Resultaat: 1. muis werkt ook op bracket USB poort zonder problemen. 2. USB modem werkt als een zonnetje. 3. Printer werkt niet meer; erger nog: zo gauw ik een printopdracht geef loopt de computer totaal vast. Wat is hier aan de hand? PaulusP
  • Ik denk dat dat je de 2 extra usb poorten verkeerd heb aangesloten of je moet nieuwe printer drivers downloaden. Ik heb zelf nog een K7T pro en den mijn zwager geeft 2x jouw mobo en er zijn geen problemen met de USB poorten sec.
  • Dank voor het meedenken, maar als de twee extra USB poorten op die bracket verkeerd zouden zijn aangesloten dan zou de Logitech USB muis (die hier op is aangesloten) toch een probleem moeten zijn? Maar het is juist de printer (op de moederbord USB poort en waarvan ik de USb plug niet heb aangeraakt) die ineeens het probleem is. Voordat ik het USB modem aansloot, werkte mijn printer perfect: wat kan dan een nieuwe driver voor verschil maken? PaulusP.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.