Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

scanjet 3300c met windows xp

None
28 antwoorden
 • als ik de nieuwste drivers voor windows xp download en installeer doet mijn scanner het een keer en als ik de voeding van mijn scanner er af haal doet hij het niet meer weten jullie misschien een oplossing

  alvast bedankt Bart
 • Heb je twee van die scanners?
 • nee hoor ik heb er maar een
 • ik heb eindelijk hp eens opgebeld ze zijden het ligt aan de drivers die op het internet staan. ze hebben me nieuwe drivers op gestuurd. hopen dat deze drivers wel werken.
 • Ik lig ook al een tijdje in de clinch met HP, mijn 3300C werkt ook niet onder XP en als ik in dit Forum kijk zijn er wel meer die hier last van hebben of hadden. Ik heb SJ650du van de HP site gedownload maar dit zijn volgens mij geen drivers maar een nieuwe precision scan software.
  Als die drivers die jij krijgt van HP wel werken dan houd ik me aanbevolen want verder dan het verwijderen en opnieuw installeren van de software komt de support van HP niet.
  mvrgr Rob
 • ik heb geen problemen met het gedownloade bestand
  heb dezelfde scanner met XP-prof., heb alleen EERST de drivers geinstalleerd en DAARNA, na een herstart, de usb plug aangesloten, misschien was dit de veroorzaker?
 • Het probleem doet zich bij mij ook voor. Heb de zaak eerst grondig verwijderd, waarbij me opviel, dat na deïnstallatie van de HP softwaren en het verwijderen van de hardware via aparaat-beheer, er een aantal sleutels in het register overblijven, die niet te verwijderen zijn (in HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\controlSet001\Enum\USB\Vid_03f0&Pid_0205\5&25d95ea1&0&1
  en zo'n zelfde verhaal nog eens bij zo 'n sleutel met "controlSet002" en de sleutel HKE_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\USB\Vid_03f0&Pid_0205\5&25d95ea1&0&1.
  Mogelijk zit daar het probleem, maar zoals ik al schreef zijn die sleutels niet te verwijderen. Ook ik kreeg met behulp van de HP-helpdesk de zaak weer aan de praat, maar dat bleek slechts eenmalig te zijn.
  Als ik na het verwijderen van de soft- en hardware de PC opnieuw start en de USB en de voedignskabel aansluit, meld XP-pro keurig dat er een nieuw USB apparaat, een HP3300c is gevonden en meld vervolgens dat dit apparaat correct moet werken. Als ik vervolgens de wizard Scanners van XP start, meld die, dat er geen scanner is.
  Kortom, toch maar een nieuwe (USB2) scanner……… ??????
 • Sedert vandaag werkt mijn 3300c eindelijk onder XP, ik heb 2 XP partities en op beide werkt het nu. De gevolgde stappen zijn ;
  - SJ650du installeren (scannen lukt niet)
  - via hardware settings van de scanner de drivers bijwerken vanaf de orginele cdrom. (als je dan probeert te scannen krijg je een program error 2117)
  - SJ649mu installeren (scannen lukt daarna tenminste bij mij)

  SJ650du en sj649mu zijn te downloaden bij HP support.
 • Dit werkte bij mij ook. Nu maar hopen dat het goed blijft gaan.
  Als je via Google zoekt, kom je via de site van Microsoft bij www.driverguide.com. Daar is het sj649mu.exe in ieder geval ook te vinden. Om daar binnen te komen is de inlognaam"driver" en het wachtwoord "all"

  Peter.
 • Helaas pindakaas, het werkt nu al niet meer, ik heb nu sj650en.exe maar van de HP site gedownload, ga ik daar mee experimenteren. Wat een ellende met deze scanner hoewel er volgens mij succesvolle pogingen gerealiseerd zijn. Wie heeft er voor mij een compleet werkend scenario ?
 • Helaas, nadat de lamp van de scanner in standbye was gegaan, werkte het bij mij ook niet meer. Ook de info op http://www.hp.com/cposupport/scanners/support_doc/bps05332.html hielp mij niet verder. Kortom, ik heb een HP3300c te koop en koop zelf een mooie USB2.0 scanner (Canon).
 • wat voor chipset in de PC?
  bij VIA chip bestaat er een USB filter driver die problemen met USB apparaten zou moeten oplossen.
  weet alleen niet of deze driver standaard in XP is opgenomen
  ik heb de 4 in 1 driver en de USB filterdriver wel geiinstalleerd en kan mijn scanner zonder problemen gebruiken, zie eerdere reactie
  hopelijk heb je hier wat aan?
  suc6
 • Ih heb ook een VIA chipset, hoe kom ik aan die driver ?
 • Te koop een scanjet 3300c. Helaas zit ik in het zelfde schuitje als jullie. Wat ik ook probeer, geen resultaat. Ik word een beetje moedeloos van dit K..systeem. Ik vind dit slechte service van HP, je koopt toch een duur ding, dan verwacht je toch wel een beetje service. Zeker van zo'n groot bedrijf. :cry:
 • http://www.viaarena.com/?PageID=2
 • Bedankt voor de tip OCHEM@N, ik ga het morgen uitproberen.
  This man 's gonne do what he's got to do.
 • Hardstikke bedankt OCHEM@N,het ziet er naar uit dat dit de oplossing is, in elk geval met de VIA chipset. Tot nu toe werkt de scanner perfekt ook als de lamp uitgaat, dan springt hij zoals het hoort, weer aan als er op de scan knop gedrukt wordt.
 • graag gedaan :)
 • heb het USB filter ook geïnstalleerd. Daarna de HP software, de scanner aangesloten (na nieuwe opstart) en het werkte nog niet. Na verwijdering van alles (behalve het USB filter), opnieuw starten en alleen maar aansluiten op de USB poort, herkende XP de scanner correct en werkt hij, ook na het uitgaan van de lamp. Ik houd het maar even zo en installeer de HP software niet. Bij mij zit daar naar het schijnt het probleem
 • ben overigens met jullie eens dat HP zich niet van zijn gebruiksvriendelijkste manier heeft laten zien op deze manier, denk dat ze er zelf ook wel van zijn geschrokken inmiddels vwb de ondersteuning van hun apparaten in WXP.
  zie hier wat een problemen immers :evil:
  lossen zo de probs zelf wel op
  groeten :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.