Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Datarecovery

5 antwoorden
  • Beste Lezer,<P>Per ongeluk heb ik een groot aantal bestanden van mijn harde schijf gewist. Met een freeware versie van Tiramisu van Ontrack (datarecovery utility) kreeg ik te zien dat een groot gedeelte van de gewiste bestanden nog op de harde schijf aanwezig is. Maar met de freeware versie kan ik geen gevonden bestanden herstellen. Nu mijn vraag: Heeft iemand de standard versie van Tiramisu? en is bereid om mij te helpen door mij deze sturen, of kan verwijzen naar een site waar ik deze kan downloaden. Of weet iemand een andere datarecovery utility waarmee mijn gewiste bestanden kan terughalen en dat wel gewoon shareware of freeware is. Aangezien ik maar een arme student ben, kan ik de standard versie van Tiramisu niet aanschaffen. Het programmaatje kost maar liefst $ 200,-. Dit ligt helaas niet binnen mijn budget.<P>Ik kijk uit naar je antwoord(en)!<P>P.S. Ik weet dat een versie van Tiramisu ook staat in de various sectie op Twilight 13, die ik niet in bezit heb, maar als iemand me dit bestandje zou kunnen sturen, zou ik heel dankbaar zijn!
  • MIND: Geen illegale acties/vraagstellingen op dit forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Misschien eerst de HANDLEIDING lezen....? [url]http://forum.computertotaal.nl/phpBB/faq.php#4[/url]
  • Student of niet; iedereen moet voor software betalen. En als de data echt belangrijk is, heb je er alles voor over. Ik denk dus aan een SLOT en een WAARSCHUWING.
  • Goedemorgen, zijn we wakker!!!!!!!! Kijk eens goed naar de datum van plaatsing, 6 october 1999!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: Dus ff opletten of een brilletje kopen. :wink:
  • LOL :lol: :lol: :lol: Sterker nog; ik moest nog gaan slapen. :o :o :o

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.