Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Mitsumi brander brand niet op gewenste tempo

6 antwoorden
  • Dag, Bij een paar kennissen van mij probeer ik momenteel een brander met succes te implementeren..... to bad..... nahh jahh de daadwerkelijke implementatie lukt nog. Maar als ik dan een cd wil gana branden beweert Nero dat hij slecht 4x kan branden dit terwijl hij 32x aan zou moeten kunnen. Als ik via de bijgeleverde software van Nero de brandsnelheid ga testen komt hij niet verder 3.99 en na een tijdje verschijnt er vervolgens een error en besluit hij nogmaals opnieuw te beginnen........ Any suggestions??? Thx! Daniel (hij leest de cd's prima)
  • dat kan liggen aan de maximale overdrachtsnelheid binnen je systeem. en dat kan ook liggen aan de snelheid waarmee de cdr beschreven kan worden.
  • Wat is de maximale brandsnelheid van het CD-tje dat je gebruikt???
  • Je gebruikte niet toevallig een oudere CD-RW ?
  • Dag mensen! Ten eeste hartelijk dank voor de hulp..... hoe droevig... het ook is..... jullie hadden gelijk stom dat ik daar nooit aan had gedacht. :oops: Bedankt! daniel
  • [quote:76099d6f33="PLUCKK"]Dag mensen! Ten eeste hartelijk dank voor de hulp..... hoe droevig... het ook is..... jullie hadden gelijk stom dat ik daar nooit aan had gedacht. :oops: Bedankt! daniel[/quote:76099d6f33] Welke cdr(w) 's gebruikte je dan?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.