Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

printer print lege pagina's

5 antwoorden
  • mijn lexmark 3200 print lege pagina's onder windows xp. heb de nieuwste drivers gedownload (meerdere malen geprobeerd te installeren), de printer heeft al eerder goed gewerkt onder xp. maakt niet uit vanuit welk programma ik een printopdracht geef. ik hoor de inktcassettes telkens wel heen en weer schuiven, maar er verschijnt niks op papier. ik heb net nieuwe cassettes geplaatst, daar kan het dus niet aan liggen. met de installatie van xp is er wel eens wat mis gegaan: sommige bestanden kon 'ie niet kopiëren. kan het daar aan liggen? wat kan ik het beste doen?
  • ligt het niet aan de printer zelf? ergens iets verschoven ofzo, verkeerde papier doorvoer misschien?
  • Is de printerkop niet erg vuil? Kijk (als de instelling beschikbaar is) bij de eigenschappen van de printer, tabblad [i:10d15dcbb4]onderhoud[/i:10d15dcbb4], en probeer daar eens wat. (niet elke printer heeft die optie.)
  • ik zal eens wat proberen, maar vraag me af of het echt zal helpen. de snoeren etc. zitten allemaal goed, daar kan het dus niet aan liggen. ik heb windows xp nu opnieuw geïnstalleerd, zal eens de officiele cdrom erbij pakken.
  • eerst maar even alle hulpjes van de printer doorlopen: zoals koppen reinigen - testen etc. dat moet soms wel een paar keer gebeuren. er zitten niet toevallig nog plakbandjes op de cartridges...??

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.