Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Hoe kan een cd-rw schijfje TOCH gewist worden?

10 antwoorden
  • :D Ik heb een cd-rw schijfje van een vriend gehad, en nadat ik er een kopie van gemaakt had, wilde ik het schijfje wissen. Alleen dit lukte niet, niet in Nero 5, en niet in CloneCD. Het schijfje is in Nero 5 opgenomen, en toch lukt het daar niet mee! :( Weet iemand een andere manier, of programmaatje waarmee het wel lukt? Alvast mijn dank voor het reageren. :wink:
  • [img:c5d5210186]http://www.plaudersmilies.de/rofl.gif[/img:c5d5210186][img:c5d5210186]http://www.plaudersmilies.de/rofl.gif[/img:c5d5210186][img:c5d5210186]http://www.plaudersmilies.de/rofl.gif[/img:c5d5210186][img:c5d5210186]http://www.plaudersmilies.de/rofl.gif[/img:c5d5210186] vage vrienden!!!! mischien op de pc van je vriend of je vraagt aan hem of het op een speciale manier geformateerd is.
  • Weet je heel zeker dat het een CD-R[b:9de25ee688]W[/b:9de25ee688] is? :lol:
  • Het is geen vage vriend, het is alleen niet zo handig om even naar hem toe te gaan, omdat hij in schoonhoven woont! Da`s toch best een eind fietsen. Het is echt een RW, want op het schijfje zie ik duidelijk staan CD-RW74 (van LiteOn). De vraag waarin deze was opgenomen is gesteld, ook de manier waarop! Dit bracht geen verdere oplossing. Nu weet ik dat het om èèn schijfje gaat, en dat het geen probleem is als het niet lukt, maar uit pure nieuwschierigheid wil ik weten waarin het wèl lukt.
  • Probeer in Nero: niet kiezen voor snel wissen maar volledig. Dus de optie die het langst duurt. De cdrw schijfje zal wel gebruikt zijn als grote floppy (udf formaat) en die kan je niet met de quick optie wissen
  • Ook dat heb ik geprobeerd, maar welke optie ik ook kies, Nero geeft constant de melding "Invalid Command" Bestaat er niet een algemeen cd-rw WIS proggie"?
  • Heb ooit eens met easy cd creator een niet geformatteerde cd-rw beschreven. De info werd er toen op geburnd. Kon daar toen ook niets meer mee doen. Misschien is dit ook bij jou zo ? :roll:
  • Kon je in Windows niet kiezen voor rechtermuisknop en dan formatteren??
  • installer nero opnieuw of update hem en prober het op een lagere snelheid (het wissen)
  • [quote:de2cc7c394="Gilbert"]Kon je in Windows niet kiezen voor rechtermuisknop en dan formatteren??[/quote:de2cc7c394] Nee, kon er niets meer mee! :cry:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.