Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Welke cd-writer brandt op 1x speed snelheid?

5 antwoorden
  • Op mijn high end cd speler kan ik alleen maar op 1x speed gebrande schijfjes afspelen. De meeste CD-branders die nu te koop zijn gaan minimaal op 4x speed. Welke schrijver die in de winkel verkrijgbaar is kan nog op 1x keer speed branden? De 2de vraag is: Welke DVD/CD-rom speler leest af op 1x keer? Ik heb deze vraag op het forum gezet, omdat in de winkels geven ze desinformatie of weten het niet.
  • je zou misschien op zoek kunnen gaan naar een 2e hands brander, maar weet je zeker dat je cd speler alleen maar 1x gebrande cd's kan lezen? Ik heb zoiets alleen gehoord van draagbare mp3-cd-spelers. Die van mij kan bv. alleen t/m 4x lezen
  • [quote:3bbe63ead8="goldenboy"]Op mijn high end cd speler kan ik alleen maar op 1x speed gebrande schijfjes afspelen. De meeste CD-branders die nu te koop zijn gaan minimaal op 4x speed. Welke schrijver die in de winkel verkrijgbaar is kan nog op 1x keer speed branden? [/quote:3bbe63ead8] Als je met deze cd-speler een groot bestand naar de harddisk kopieert, met welke snelheid gaat dat dan? Met Nero is inderdaad 4x speed de minimale brand snelheid. Maar met KOnCD kan wel op 1x speed worden gebrand. KOnCD wordt onder andere gedistributeerd bij SuSE Linux. :)
  • Nero brandt ook op 1X snelheid. De brandsnelheid is gerelateerd aan de brander. De Lite-On met 12X speed kan dat dacht ik ook nog. Als mijn Sony brander het begeeft, dan kom ik ook voor hetzelfde probleem te zitten, ben benieuwd naar andere suggesties, Jan K.
  • met clonecd in demo mode kan je op een keer branden :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.