Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Laptop verzekeren, waar ???

7 antwoorden
  • Ik ga vanmiddag mijn nieuwe laptop halen, maar nu zit je met zo'n ding natuurlijk ook met hogere risico's als met je desktop. Ik heb mijn verzekering gebeld maar daar viel hij alleen onder de inboedel, kortom niet echt iets waar je wat aan hebt. Weet iemand een verzekeraar die voor een redelijk bedrag zo'n apparaat wil verzekeren buiten's huis? Tegen diefstal is het belangrijkst, maar tegen "ongelukjes" zou ook niet weg zijn.
  • Ik heb de mijne [url=http://www.stad-rotterdam.nl/]hier[/url] verzekerd.
  • Die krijgen alvast een mail (ze hebben een mail adres! bij anderen kon ik het nie eens vinden :)), bedankt zover. Meer suggesties welkom natuurlijk.
  • Speedy, let wel goed op de kleine letters etc.. Misschien maken ze onderscheid tussen bedrijven en particulieren. Ze hebben nogal wat eisen voordat ze een notebook verzekeren, zoals : notebook moet altijd met een slot worden vastgemaakt. Ik heb gehoord dat aan het vervoer per auto ze ook voorwaarden hebbebn gesteld. Dit vanwege het grote aantal diefstallen en oplichterijen
  • Bijna iedere verzekeraar heeft een zogenaamde computerverzekering dus even naar een willekeurig assurantiekantoor of bank en het is zo geregeld.
  • Kwa iedere verzekeraar: de verzekering van bijv. dell loopt via AON ?Via de HCC: 010 - 2434200
  • De HCC had ik ook al aangedacht na de laatste C!T te hebben door gebladerd. En dat van iedere verzekeraar gaat helaas niet op, die waar ik standaard bij zit (groene land meen ik) vertelde me dat hij wel onder de inboedel verzekert is (net als mijn normale pc's), maar dat voor buiten's huis geen verzekering bij hun was af te sluiten.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.