Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Moederbord (Amd A-Open)

5 antwoorden
  • Hallo, Mijn moederbord is kapot, vandaar dat ik een nieuwe moet kopen. Wat vinden jullie van de volgende moederbord, MB A-Open AMD AK77 Pro-A 333 Audio onboard Al vast bedankt voor jullie reacties.
  • :evil: :evil: ik had gisteren honger ik heb toen een zak patat gekocht wat vinden jullie daar van :lol: . met andere woorden je heb het mobo al gekocht . wat wil je dan dat het een goed of slecht mobo is. dat is toch jauw keuze :lol: :lol:
  • Ik heb het nog niet gekocht. Dit werd mij aangeraden bij een winkel Niet goed dus?? (ik weet dat ik deze per ongeluk onder het verkeerde topic heb geplaatst. Sorry) :oops:
  • Het is een goed moederbord, maar ik zal het echt niet de hemel in prijzen. Het is denk ik een leuke middenklasser. Ik heb hier een zelfde Moederbord draaien en ik merk wel dat in verschil met bijv een Asus hij iets achterblijft bij benchmarks. Dit is niet zo heel veel, maar soms heb je voor 25 Euro meer toch een net iets beter bordje.
  • Het hoeft ook helemaal niet een top model te zijn. Als hij maar een beetje goed functioneerd. En snelheid, daar hoeft het niet om te gaan. Ik wil eigenlijk een middeklasser. Je moet niet meer kopen als je het niet gaat gebruiken toch?? In ieder geval bedankt voor de tip. Dan gaat de deal door.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.