Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Canon dig.cam. A40, spoed!

7 antwoorden
  • In de hanleiding van mijn pas aangeschafte PwrShot A40 staat dat de camera op een netvoeding moet zijn aangesloten wanneer-ie verbonden is met de PC...... Iemand enig idee of dit inderdaad "pure noodzaak" is???? Groet en dank voor reacties! Ton
  • heb zelf een andere camera, dus kan het niet met zekerheid zeggen. Bij mij geen probleem. Terug naar de zaak of een helpdesk bellen??
  • Bij mijn camera (fuji 4900) is het ook niet noodzakelijk. Het is echter wel aan te raden omdat anders je batterij binnen de kortste keren leeg is.
  • Dank voor het meedenken! Na wat navragen "hier en daar" blijkt dat bij gebruik van de standaard batterijen (Alkaline) een netvoeding eigenlijk onmisbaar is. Bij gebruik van Ni-MH batterijen wordt de soep echter niet zo heet gegeten als-ie wordt opgediend.....! Netvoeding is dan nog wel een aanrader, maar beslist geen noodzaak als-ie volgeladen aan de PC hangt. Groet, Ton
  • [quote:64a3fdd91e="lion"]In de hanleiding van mijn pas aangeschafte PwrShot A40 staat dat de camera op een netvoeding moet zijn aangesloten wanneer-ie verbonden is met de PC...... Iemand enig idee of dit inderdaad "pure noodzaak" is???? Groet en dank voor reacties! Ton[/quote:64a3fdd91e] Nee hoor dat is niet echt noodzakelijk. Ik heb deze camera zelf ook en gebruik gewoon de accu's van GP. Greetz.
  • gebruik nooit voeding anders dan de oplaadbare batterijen van de fotocamara zelf.... geeft geen proleem
  • ooit gedacht aan een cardreader ? Dit lost het probleem op van de batterijen en de overdracht van data (foto's) gaat ook sneller via de reader dan met de camera.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.