Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

OfficeJet in Windows XP Pro

3 antwoorden
  • Ik kan de oude driver voor de Officejet t45 niet verwijderen en daarom de nieuwe - xp - versie niet installeren. Weet iemand meer over het hoe en waarom omtrent deze wel heel erg hardnekkige driver? Hoe pak ik dit aan? Bij voorbaat dank!
  • Waarschijnlijk zit er nog iets in je register. Probeer het met een register clean progje dit alsnog te verwijderen. En anders handmatig, maar pas op met het werken in je register. Maak eerst een backup van het register.
  • Hetzelfde probleem heb ik ook met het installeren van een officejet T65 geeft aan bij het verwijderen kan DLL niet verwijderen. Met de tel. helpdesk van HP ca. 3 uur geprobeerd alsnog te installeren, maar helaas ! Mocht je een oplossing vinden, dan houd ik mij aanbevolen. Ook heb ik gevraagd in forums of er gebruikers van windows XP zijn waarbij wel de officejet T65/t45 goed werkt. Dan kan ik wellicht een andere XP pro versie installeren Nu wordt maar een gedeelte geinstalleerd onder XP Veel succes met de oplossing van de klacht k.o

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.