Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Nikon Coolpix 2000 of toch een andere?

6 antwoorden
  • Hallo, Ik wil graag voor mijn studie (bouwkunde) een digitale camera gaan kopen. Omdat ik een student ben (en dus, jammergenoeg :P, niet zo heel veel geld heb) is ongeveer 300 € echt een maximum. Mn vader heeft nu een Nikon Coolpix 995, en die bevalt erg. Vandaar dat ik eraan dacht om nu weer een Nikon te kopen. Is er hier iemand die ervaring heeft met de Nikon Coolpix 2000? [edit] Ik ben me wat meer gaan oriënteren en ik denk dat ik de Nikon Coolpix 2500 ga kopen. Hij is erg goed, het enige 'nadeel' is dat je alleen mbv het lcd schermpje foto's kunt maken... Ik vind dat niet zo'n probleem want dat deed ik toch altijd al.. Voor mensen die geïnteresseerd zijn: http://www.imaging-resource.com/PRODS/CP2500/C25A.HTM http://www.dpreview.com/reviews/nikoncp2500/page2.asp http://www.tweakers.net/nieuws/22581/ Zijn er mensen hier die deze camera hebben?! Graag ervaringen :P 8) Of is er hier iemand die toch een beter alternatief heeft voor dezelfde prijsklasse? (379 €)
  • Ik heb de Coolpix 2500 nu gewoon maar besteld bij Alternate en nog een 64 MB kaartje erbij :P Als het goed is komt alles dit weekend of maandag binnen!!
  • ook een extra setje oplaadbare batterijen en lader erbij ? :o
  • er zit een accu bij met oplader... ;)
  • [quote:8eb4289633="yalhambra"]er zit een accu bij met oplader... ;)[/quote:8eb4289633] Extra accu kan geen kwaad, als je een dagje weg bent heb je aan een accu vaak niet genoeg. Bovendien kan je je camera gewoon blijven gebruiken als een van de accu's in de oplader zit.
  • Meer geheugen kan echt geen kwaad, heb een 4 megapixel en kom net terug met 128 mb vol....73 foto's. 8)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.