Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

partitie error 1507 critical

4 antwoorden
  • Vorige week had ik een probleem met een harddisk. Op de harddisk was alleen nog de dir "@home" zichtbaar, de rest (dus ook de windowsXp installatie) was verdwenen. Na inbouw van de harddisk in een ander systeem met windows 2000 en chkdsk kreeg ik alle informatie weer terug, het waren allemaal index fouten volgens chkdsk. Nu, wederom na het spelletje pinball van XP, starte het systeem niet op. Nu werkt chkdsk niet en heb ik de schijf bekeken met partition Magic. Volgens partition Magic is er een "Bad file record signature". "Critical error 1507". Repareren kan niet met pertition magic. Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan repareren, waar het probleem vandaan komt en dus hoe ik het moet voorkomen. Ik vermoed dat de harddisk of het geheugen niet lekker is.
  • Zoals je het beschrijft denk ik dat je een virus op bezoek heb gehad. Heb je die wel opgeschoond. (ik neem aan dat je XP er niet bewust of onbewust (verstandsverbijstering noemen ze dat dacht ik :wink: ) heb weggegooid. Gooi dir virus eerst weg en dan fdisk /mbr en opnieuw partitioneren en formateren.
  • Misschien heb je gelijk over dat virus. Ik hoop echter op een oplossing die ik kan gebruiken zonder dat ik alles kwijt raak. het staat er nog wel op ik moet alleen de partitietabel repareren. Maar hoe en met welke tool kun je zoiets repareren.
  • [url=http://www.powerquest.com/support/primus/id957.cfm]Solution: Error 1507 Bad file record signature[/url]. Misschien werkt CHKDSK wél onder veilige modus?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.