Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Niewe CD Brander ook op geluidskaart aansluiten??>>

None
6 antwoorden
  • Ik heb een philips 48x16x48 gekocht en zelf ingebouwd. Ik heb een SB 128. Ik zag een draadje van mijn geluideskaart naar mijn cdrom speler lopen. (Bij de geluidskaart stond cd-in, nu zit er ook nog een tag, en een aux in. (??? waar zijnd eze dan voor) Bij mijn brander zat zo'n zelfde kabeltje en nog zo'n kabeltje maar dan met 2 uitgangen aan 1 kant. Ik dacht misschien kan ik zo het geluid splitsen, maar de kleine witte stekker past enrgens in. Wie weet hier meer van want nu staat m'n cd-brander niet op m'n geluidskaart aangesloten
  • Op je geluidskaart aansluiten is alleen voor direct beluisteren van audio-cd's. Verder heb je daar niets aan.
    Je kan (volgens mij) ook maar 1 cd-rom/dvd/cd-r(w) apparaat tegelijk op je geluidskaart aansluiten.
    Sluit gewoon die speler aan, die je (soms) voor audio cd's gebruikt.
  • Nee hoor meestal kan dat wel. Op mijn SB64 heb ik ze ook allebei aangesloten (niet dat ik ooit cd's op mijn brander afspeel maar toch :lol: )… Dus gewoon ff kijken of er een mogelijkheid voor is op jou geluidskaart.
  • Ook op de Terratec Xfire kun je 2 cd-romspelers aansluiten. Handig als je een audio cd hebt gebrand voor een eerste controle, hoef je niet te wisselen van speler. In alle andere gevallen gebruik ik mijn gewone cd-romspeler, ook om eventueel audio cd's af te luisteren. Jan K.
  • [quote:d33b69aa88="S0epkip"]Je kan (volgens mij) ook maar 1 cd-rom/dvd/cd-r(w) apparaat tegelijk op je geluidskaart aansluiten.[/quote:d33b69aa88] Op die aansluiting wel. Maar wat let je om de Aux te gebruik voor de andere speler of een ander apparaat. De SB live heeft bijvoorbeeld een digitale en een analoge audio-CD ingang. Gewoon apart te selecteren.
  • Op mijn cd-rom spelr zitten spoel en stop knopjes, maar op mijn brander niet. Heeft het dan wel zin om de audio van de brander aan te sluiten, Mijn doel was eigenlijk dat ik gewoon cd's kan afsplen zonder dat de processor veel hoeft te doen. Ik kan nu wel een cd in de cd-rom speler stoppen maar zo'n beetje elk spel heeft een cd-rom nodig om te draaien. Wordt de cd in een brander dus straks direct via de geluidskaart afgespeeld als ik hem op de aux zet?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.