Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Tip : intern geheugen gevraagd : nieuw of tweedehands?

7 antwoorden
  • Hoihoi, Ik wil 't intern geheugen van m'n computer uitbreiden heb nu 256 maar wil er nog 1 bij van 256 Ik las dat mijn computer een intern geheugen heb van 256MB DDr PC2100 Nu kan ik er 1 (waarschijnlijk) tweedehands kopen voor E45,- Is dit wijs? Of moet ik gewoon een nieuwe kopen? Ik weet namelijk niet of dit kwaad kan? Wie heeft hier verstand / ervaring mee? Met vriendelijke groet, Patrick.
  • Kan nooit kwaad dacht ik zo, tenzij het geheugen niet bruikbaar blijkt te zijn. Wat is het alternatief? Nieuw geheugen? Sneller geheugen?
  • [quote:1d2dab409e="Hans.Vosman"]Kan nooit kwaad dacht ik zo, tenzij het geheugen niet bruikbaar blijkt te zijn. Wat is het alternatief? Nieuw geheugen? Sneller geheugen?[/quote:1d2dab409e] is bedoeld voor video bewerking
  • [quote:7056cd995d="pijman"][quote:7056cd995d="Hans.Vosman"]Kan nooit kwaad dacht ik zo, tenzij het geheugen niet bruikbaar blijkt te zijn. Wat is het alternatief? Nieuw geheugen? Sneller geheugen?[/quote:7056cd995d] is bedoeld voor video bewerking[/quote:7056cd995d] Dus ik denk beide?
  • Je kan hem beter eerst uitproberen,het wil nogal eens fout gaan met meerdere geheugens,en als je persee een groter geheugen wil dan kan je beter een 512mb kopen dan weet je zeker dat het goed loopt. [Ik spreek uit ervaring bij mezelf] :evil:
  • haal je eigen geheugen er uit . zet dan het nieuwe (tweedehands) geheugen er in . dan weet je zeker dat het werkt wel op cas 2.5 zetten :lol:
  • [quote:fcda6fe2bc="plextor"]haal je eigen geheugen er uit . zet dan het nieuwe (tweedehands) geheugen er in . dan weet je zeker dat het werkt wel op cas 2.5 zetten :lol:[/quote:fcda6fe2bc] wat bedoel je met cas 2.5 ? wat is dat?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.