Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

ASPI // Boxen geven ruis

Anoniem
Salv
8 antwoorden
 • Na verloop van tijd deed mn internet het niet meer, dus heb ik backup van mn schijf gemaakt en windows opnieuw geinstalleerd. Mijn internet deed het weer, maar kreeg bij het opstarten het bericht dat ASPI niet goed is geinstalleerd. Daarna kreeg ik ook berichten dat mijn systeem beperkingen had. Ook gaven mn boxen toen een ruis.

  Nou is het me gelukt om ASPI opnieuw te installeren (nu v.4.60), het prog aspichk.exe geeft aan dat alles is gelukt. Het probleem is alleen nu dat mn boxen NOG STEEDS een ruis geven :evil: !! Als ik het snoertje van mn boxen ER HALF in leg, doet het geluid het WEL, alleen heb geen bas en het volume is 2x zo zacht. Als ik daarna de stekker er in 1x in douw krijg ik heel ff goed geluid, maar daarna komt er weer ruis. WAT IS ER MIS MET MN PC???? GELUIDSKAART??? WINDOWS????
 • alles wijst erop dat je het moet zoeken in de aansluiting van je boxen.
  als je pc open is geweest, maar ook als dat niet zo was, zou je eraan kunnen denken alle verbindingen in je pc nog eens even goed na te lopen op goed contact.
  ik denk dat jouw probleem is opgelost met een ander snoertje of opnieuw de stekkertjes solderen. tenzij je natuurlijk je boxen had opgeblazen….
 • Of de connector op je geluidskaart heb kuren.
 • drivers van je geluidskaart installeeren>4x1drivers busmaster drivers??????
 • Kheb de nieuwste drivers gedownload, maar dat werkt in ieder geval niet, kheb nog steeds ruis. Connecties in pc heb ik nog niet gecontroleerd………………….
 • Staan je boxen dichterbij je monitor, lamp, comuter, oid?
 • Heb je een via chipset op je mobo en een soundblaster?

  installeer dan de via latency patch
  0.20 Beta 11
  0.19 laatste niet beta versie
 • [quote:70a518b2d3]Staan je boxen dichterbij je monitor, lamp, comuter, oid?[/quote:70a518b2d3] Sorry, maar wat bedoel je hier precies mee??

  PS. Ik heb een creative soundblaster pci 128, maar idee hjs werkt niet

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.