Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

CD die ervoor zorgt dat je CD-rom het niet doet

13 antwoorden
 • Ik heb een slecht leesbare cd in mijn cd-rom lezer gedan deze deed er moeilijk mee en dus heb ik hem in mijn nieuwere brander gedaan. Deze had er iets midner moete mee maar toen ik hem wilde lauchen liep de laucher vast. Vervolgens bleek mijn cd-rom la niet meer goed open en dicht te gaan (alleen half en toen ging ie weer dicht) ook las hij geen cd's meer. Hem in apparaat beheer wegwerpen hielp niet. Na een tijd heb ik hew weer verwijderd en hem toen hardware matig losgekoppeld (ide en voeding) en toen deed ie het weer. Ik kreeg toen een betere kopie van dezelfde cd en toen deed mijn cd-rom speler het niet meer!!!. De voedingskabel hiervan zit zo vast dat ik hem niet durf los te halen en aleen ide of de stroom eraf werkt niet. Zit er op die cd een soort virus??? Toen ik op de autorun keek zag ik allemaal rare blakes en deze dingen ~.
 • Wow, vage shit. Wat ik persoonlijk zou doen, is even de laatste firmware dowloaden en die erin zetten. Als iets op die cd je speler verkl**t heeft, zal het toch neem ik aan je firmware zijn.
 • waarom je IDE los trekken? Je kan het natuurlijk doen. Moet je links<>rechts elke keer een stukje losser trekken. Anders trek je die connector van die kabel :lol: (ook eens gehad)
 • Ik heb hem ondertussen al los gekregen maar hij doet het ondertussen nog steeds niet :cry:
 • [quote:c34d813d24="sdk"]Ik heb hem ondertussen al los gekregen maar hij doet het ondertussen nog steeds niet :cry:[/quote:c34d813d24] Je moet 'm er daarna uiteraard ook weer in doen :roll: :roll:. Sorry, ik kon het niet laten. Firmware al geprobeerd?
 • Ook een cd kan stukgaan en zo te zien is je toetsenbord ook niet meer wat het was
 • HAHAHA wat zijn we weer leuk. Niet dus. Natuurlijk heb ik hem weer aangesloten en je moet niet over mijn toetsenbord zeuren want dat is hartstikke goed!!!. En het heeft niks met een cd te maken Ik zeg dat de cd=rom het niet doet dat betekent geen van de honderden cd's die ik heb zijn te lezen :cry:
 • LOL : zo hoort het op dit forum. Start je PC op met een bootflop. Kies voor cd-rom ondersteuning. Als alles goet gaat, stop dan een goede cd-rom erin (niet die met de rare tekens). Kijk of je hem dan kan benaderen: Kopieer daarna de hele cd maar naar een temp-dir (. Als dit alles goed gaat dan zou ik geen tijd meer verdoen, maar Format c: Failed ie, dan is ie waarschijnlijk overleden. Je kan dan nog een schoonmaak cd erin doen en proces herhalen. Failed ie nog steeds en failed ie ook in een andere PC, dan is het enige waar ik nog aan kan denken : HCCdagen bezoeken :wink:
 • Zit dan niet bij een van de honderden cd's een woordenboek?? Als je je eigen stukje bovenaan eens terugleest begrijp je mischien de hint over je toetsenbord :P :P :o :o :P :P
 • het is toch de brander die stuk was ??? als hij toch zo nieuw is ga dan terug naae de winkel een dan moet je daar ff kijken of het op de garantie kan
 • Ja die was eerst stuk , maar deze had ik gemaakt door hem los te kopelen en helemaal opniew te installen. Ik probeerde toen weer een andere maffia cd (je weet wel een spel) en ik opende de readme geloof ik en toen kon ie hem weer niet lezen (de cd-rom) en toen kon deze daarna geen enkele cd meer lezen (bijv windows cd)
 • Gewoon naar de winkel teruggaan! als ik een cd heb en die geeft progblemen dan gaat hij direct terug, een geperste cd moet elke speler overleven op heel erge beschadigingen na dan. heb je kopieen dan is het jou eigen probleem en kunnen we eigenlijk alleen om je lachen!!!! goedkoop is duurkoop elk verstandig mens brengt verkeerde spullen gewoon naar de winkel..
 • het is geen in de winkel gekochte cd maar dat hoeft ook niet. Het zou belachelijk zijn als cdroms alleen orginele cd's zouden ondersteunen. Wat heb je immers anders aan branders. Het probleem in deze topic is dus ook echt niet de cd maar de cdrom speler die het nu niet meer doet!!!!!!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.